Мошеници лъжат от името на Донка Байкова! Продават магическо хапче за отслабване (Преслава и Галена също намесени)

05 Юли 2021, 10:55


Проф. Донка Байкова изригна срещу реклама в интернет. Диетоложката е бясна, че името й се използва за промотирането на продукт, за който тя не знае и не е давала съгласие да се използва името й.

 

„Ето до какво води липсата на контрол в интернет пространството и желанието на всякакви мошеници да печелят на гърба на другите. Предлага се продукт, рекламиран от мен, който е прилаган при Галена, Преслава и Ани Салич с „отлични резултати“ след „приема на продукта, намесено е и името и логото на фитнес зали, с които очевидно работим „заедно”, възнегодува Байкова, която е уважавано име в научните среди с познанията си пол диетика и здравословно хранене.

 

„Магическото хапче се продава на скромна сума от 70 лева и поръчвайки го, се обажда мистериозна жена, представяща се за мениджър продажби, която те обсипва с лични въпроси, и звучаща като леко неопитна лъжкиня. Входящото повикване идва от номер +359899130219. Ще информирам съответните власти за това безобразие и очаквам да се вземат мерки!“, каза още Байкова, която не е никак щастлива, че името й е опетнено.

 

Десетки близки и приятели на професорката я подкрепиха и я призоваха да търси справедливост, тъй като е уважавана личност. Байкова е признат специалист пo хранене и диетика с дългогодишна научна, консултантска и преподавателска дейност. Активно участва в популяризирането на съвременните аспекти на здравословното хранене, консултант е към Министерството на здравеопазването. Специализирала е здравословно хранене в Германия, Унгария и Словакия, пише „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nina
Преди 1 година
-3
Донка да си пие хапчетата за душевно здраве.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени