Муки на ВОЙНА с Марта Вачкова! (Всичко за СКАНДАЛА)

23 Септември 2020, 10:51


„Кой разреши на Рада, дъщерята на Марта Вачкова, да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми.“

 

Това пита дъщерята на Стоянка Мутафова Мария Грубешлиева-Муки. Скандалът се вихри между нея и авторката на книгата „Стоянка Мутафова - смях и сълзи“ Милена Нейова, жена на дългогодишния шеф на Сатиричния театър Рашко Младенов. Според Муки авторката е публикувала книгата за майка й, без да има разрешение за това. Сега в артистичната разправия е забъркана и Марта Вачкова.

 

„Тези хора вече са на съд. Не знам защо е толкова трудно да се разберем с тях по човешки. Опитахме, но те вече дори не си вдигат телефоните. Ще започна най-напред с корицата. Беше редно тя да се обсъди със Стоянка. Никой не я попита харесва ли я, или не. Когато майка се видя на книгата, попита: „Това аз ли съм, бе?“, и я захвърли разочаровано. За жалост, малко след това си отиде, но няма да простя на никой, който обругава по някакъв начин паметта й. Тези хора нито имат договор, нито са й платили приживе. Говориха с майка ми, без да й казват, че ще използват разговорите в книга. Стоянка се съгласи само заради Рашко Младенов, който сега живее с авторката Милена Нейова“, обяснява Муки.

 

Скандалът между Муки и Вачкова не е само за корицата на злополучната книга. Дъщерята на Стоянка не може да преглътне и факта, че Вачкова нарече „кал“ книгата, която самата Муки написа за майка си - „Добър вечер, столетие мое“. След излизането на биографията Вачкова нарече глава от книгата на Муки - „кал по паметта на нейния баща“.

 

Причината за това е разказана случка за починало момиче в леглото на бащата на Марта актьорът Григор Вачков. „Когато това се случва, именно майка ми първа е защитила Григор. Единствена от всички актьори негови колеги. Тя разказва: „Момичето умира в спалнята на Вачков през нощта. И той се чуди какво да прави, не знае как да постъпи, кого да вика. Накрая се осмелил да каже на колега и онзи се обадил долу, и като тръгна един cлух „Убиец”. Че защо Гришата да е убиец? Той не е знаел човекът, че момичето е с болно сърце, вина няма тук“, цитира майка си Муки.

 

„България днес“ се опита да се свърже с Марта Вачкова, но на телефона й отговори мъж, който обясни, че не иска да бъде безпокоена.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 години
0
И Муки и Марта са ми мега противни.Цял живот осребряват славата на родителите си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
преди 2 години
0
В случая Муки е права. Да ги съди!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
-1
Стега с тази Муки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени