Нана Гладуиш по СПЕШНОСТ в болница (Водещата изкара празниците на системи)

20 Май 2021, 16:00


С перипетии преминали майските празници за тв водещата Нана Гладуиш. Любимката на зрителите била приета по спешност в столична болница заради тежка алергична реакция, която развила.

 

Нана получила жестоки червени обриви по цялото си тяло. Изглеждала като надрана от котки и след като червенините не отшумели от само себе си, тя потърсила лекарска помощ. Оказало се, че е връхлетяна от алергия, но причината за нея останала неразгадана. Гладуиш не разбрала дали се е натровила от разнообразието от ястия на празничните трапези, или пък организмът й се е поддал на полените, които хвърчат във въздуха през пролетта и причиняват алергични пристъпи на много хора.

 

Докторите успели да овладеят ситуацията, като я поставили на системи и влели в кръвта й голямо количество урбазон. Все пак водещата на „Съдебен спор" приела ситуацията с чувство за хумор, но многобройните й приятели и почитатели в социалните мрежи бяха силно разтревожени за нея. Някои заподозряха, че това може да е странична реакция от химио- и лъчетерапии, на които в продължение на години Нана се подлагаше заради двете си битки с рака, пиш "Ретро".

 

Припомняме, че тв звездата два  пъти се сблъска челно с коварната диагноза. Тя избра да сподели за проблемите си пред обществото, а личната й история стана повод да основе и своя фондация, чрез която да помага и на други жени, покосени от рака на гърдата. За да намали шансовете ракът да се върне отново, тя взе нелекото решение да отстрани яйчниците си по оперативен път.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-2
Това е една жена,която по сила на духа може да бъде пример за всички мрънкащи,невротични и изпразнени от духовност представители и от двата пола човеци. Да ще ме апострофира някой с нещо от това "като дойде до главата какво ще правиш"? Да какво правим? Ако знаем къде сме ,кои сме и защо сме "хващаме бика за рогата" и каквото "сабя покаже"!! Ако не знаем къде се намираме,и някой все трябва да ни води в тази драма си залязваме. Бъди жива и здрава Нана Гладуиш !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени