НЕНАВИСТ! Слави Трифонов и Васил Найденов не могат да се понасят (Всичко за враждата между двамата четете ТУК)

28 Декември 2015, 12:47


 Слави Трифонов и Васил Найденов не могат да се понасят. Истината е, че двамата никога не са говорили очи в очи, разбра HotArena.

Васил Найденов не харесва Слави и предаването му и никога не е гостувал в шоуто.

„Нямам представа защо ни се сърди този човек. Обиден е , но не знам защо. Виждал съм го няколко пъти на живо, отнасял съм се с уважение към него, но нищо повече“, изповядва в автобиографична си книга Слави.

Сценаристите му разказват, че през годините са правили всичко възможно да примамят естрадната легенда да гостува в предаването, но Васко отказвал. След много опити Дългия забранил на екипа си да контактува с Найденов. „За какъв се мисли? В това предаване са гостували звезди от световна величина. Само Васил се прави на много голям“, ядосвал се Трифонов.

Истина е, че Васил Найденов е единствената родна звезда, която никога не е гостувала на Слави, освен Лили Иванова.

За войната на Лили и Слави се знае отдавна. Лили е засегната от шегите в шоуто по свой адрес и зачеркна дългия от живота си. Феновете и на двамата още помнят предаването „Всяка неделя“ през 2004-а. Тогава гост в студиото беше Слави Трифонов. Примата се включи в ефир от дома си, но щом видя Дългия поиска 100 000 лева, за да продължи да говори. Лили никога няма да прости имитациите на Виктор Клаев, който от години влиза в нейния образ.

Според запознати това е причината за отказа на Васко. Той не харесвал скечовете, в които ги имитират. В последните години Кеца беше осмиван най-вече заради парите, които изгуби в КТБ. Всички тези шеги дошли в повече на звездата. Това от което го заболяло най-много били хомофобските шеги по негов адрес.

Преди време Кеца и Виктор Клаев се засекли и Васко споделил:„Просто не понасям шефа ти, прекалено е безскрупулен“.

От своя страна Трифонов се дразни, че Найденов има нереална представа за себе си, пише "България днес".

„Страхотно  шоу бихме направили ако на гости ми дойдат Лили Иванова и Васил Найденов. Изпитвам силен интерес да разговарям с тях и да разбера защо реалната представа за тяхното величие и значимост не съществува в тяхното съзнание. Аз няма да се заяждам или да ги иронизирам,но те просто нямат вътрешното усещане, че биха ни гостували“ споделя Слави. Той все пак не се е отказал от идеята, че един ден ще направи интервюта с двете звезди.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени