Никол Станкулова приютява бездомно куче

https://hotarena.net/az-jenata/nikol-stankulova-priiutiava-bezdomno-kuche HotArena.net
Никол Станкулова приютява бездомно куче
От няколко години Никол Станкулова се грижи за куче от породата голдън ретривър на име Берта.

Тя обожава четириногата си приятелка и рядко се разделя с нея. „Берта! Няма друг, който да ме вижда по 30 пъти на ден и все така да ми се радва възторжено, да ми носи скъсани играчки и да се гушка в мен!\", споделя синоптичката, пише \"Уикенд\".

Освен за своя домашен любимец, красавицата полага грижи и за бездомните животни. Тя неведнъж е посещавала приюти за безпризорни кучета и даже обмисля да си вземе едно такова вкъщи. „Те са здрави, обезпаразитени и чисти. Защо да си купувам, като мога да си взема приятел, който ще ми е верен до гроб?!\", коментира Станкулова.

5 Коментара

Дайте и Орден

преди 3 години

И да се успокои, че е вече известна като не-меркантилна....

Коментирай

Гошо Гошев

преди 3 години

Няма как да се успокои щото и умря спецалния фотограв

Коментирай

Ех, Николче...само с къдрички и чупене на стойки не става

преди 3 години

Забавното е, че тази има големи комплекси. Ако уж, както се пъне да докаже, не беше меркантилна нямаше толкова често да снима я видеа, я снимки или да дава абсурдни интервюта да доказва обратното. Явно сама си знае, че в очите на хората са важни за нея само парите и чантичките и си мисли, че може да убеди някой в обратното. То не беше напъване, че най-важното е да сме естествени, не беше помощите за бедни, не бяха спасените от нея кучета. Тази като е такава майка Тереза да вземе да отпусне едно милионче от гаджето син на богаташ и да помогне, както трябва. Само с едно брашно, захар и малко сирене не се прави благотворителност!

Коментирай

тия са вскорт на хоривудските звезди и кокаиновите носове

преди 3 години

ъ

Коментирай

7777

преди 3 години

И на мен са ми много смешни тия дето все преследват милионери , все ламтят за пари, пък после ох аз кучета само ме интересуват и разходки в планината примерно.Даже не е толкова дразнещо някоя да иска пари и хубав живот, а тоя маниер на преструвки, че те никога не били меркантилни, винаги по любов се хващали, хайде бе.И аз искам и всеки човек да живее добре, да ходи по почивки и да има пари.Ако някой ми каже, че му е добре да си брои стотинките няма да му повярвам.Ама такива като тая хем иска да е богата и да харчи, хем хората да я мислят за скромна, самостоятелна, дето сама се издържа и дрън дрън.Хайде без тия че е досадно вече.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.