Нойзи призна: Обмислям да се сгодим с Мария Игнатова

https://hotarena.net/lubopitno/noizi-prizna-obmisliam-da-se-sgodim-s-mariia-ignatova HotArena.net
Нойзи призна: Обмислям да се сгодим с Мария Игнатова

„Мария за мен е роман. Тя е жената красивата, невероятната, интелигентната. Тя е всичко.“ Така Ивайло Нойзи Цветков определи любимата си жена Мария Игнатова, в предаването „Търси се“ по Би Ти Ви.

 

На думите му лицето на „Папараци“ се просълзи, а следващите предположения на водещите Нели и Меги бяха дали скоро ще се чуе сватбената камбана.

 

„Трябва да го питате него\", отвърна Мария, при което Нойзи с развълнуван глас отговори, че обмисля и тази сериозна стъпка.

 

Мария и Ивайло са гаджета поне от година, след като водещата се раздели с Димитър Рачков, а той от своя страна се хвана със силиконова блондинка, на която рядко някой помни името, пише \"България Днес\".

6 Коментара

. 7

преди 3 години

Обмислял....Или го правиш или не..

Коментирай

Нов

преди 3 години

Много сладко е това за името! Ама колко точно сте го написали! Красивата истина за незнайни двоейки търсещи пари и слава посредством.....

Коментирай

??

преди 3 години

Смешници!!! С цената на всякакви пиар акции драскат да са забелязани !!! Най-големите гений,интелигенти,таланти и т.н. известни бягат от славата ,но тези двамата и дузина като тях „паднали БГ звезди ”перманентно затлачват с пошлост пространството!!! Той мислил,тя мислила и като тезултат посетили мястото където взеки ходи сам.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Ето този е един читател на "романите"на Венетка Райкова,защото Мара е точно такъв роман.

Коментирай

.s

преди 3 години

Не разбирам как изобщо общуват - тя пърха с глас бързо-бързо, той обяснява бавно и флегматично с нисък, дебел глас.....Явно насаме ситуацията е друга, по-нормална. Сигурно намират общо и в тъмните страни на душата си - тя с нейните депресии и той с неговите странности. Все пак, желая им да са щастливи заедно и да се подркепят и разбират. Хубаво е когато две сродни души се намерят. Дано това да е случая при тях.

Коментирай

1

преди 3 години

i posle razvod nad 50 % v bg....prav eq misli se izkluchitelno dobre,zashtoto kato osaznaete i dvamata ,che jenata e prevkluchila na rejim maichinski chuvstva kam lubimiq , a toi pak mu e prosto mnogo komfortno....i tq lubovta ostava miraj i za dvamata

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.