Нова двойка се заформя във „Фермата“

1934
17 Октомври 2019, 21:59


Първата седмица след обединението на бедните и богатите в риалитито „Фермата: Нов свят“ минава под знака на Купидон – след българката с никарагуанска кръв Паулина Ванегас и автомонтьора Краси Джунов още една двойка е на път да се събере пред камерите, видя HotArena.


Бизнесменът Митко Калайджиев и домакинята-сомнамбул Красимира Цочева все по-често демонстрират симпатиите си един към друг, като флиртът им е скрит зад саркастични реплики и откровено недодялани комплименти.


Съотборниците им съзряха прехвърчащите искри между тях, докато разпускаха на хамаците на двора и Митко помоли Красимира да си оправи прическата. „Вържи си косата веднага, моля те! Така приличаш на ритана зелка! Развали ми гледката“, измърмори синът на общински съветник от Благоевград. „Гледай в другата посока“, отряза го Красимира. „Има тук някакви симпатии, уж дълбоко скрити, но всъщност доста явно“, отбеляза през смях софтуерният милионер Митко Караиванов.


Цочева, която влезе в шоуто със заявка за победа и признанието, че общува по-добре със щангите, отколкото с жени, продължи флирта си с Митко и в спалното помещение. Калайджиев е прочут с лежерния си начин на работа и глада за дрямка по всяко време. „Как искам да се гушна с някой и да си спинкам цял ден! Само трябва да си намеря някой, който обича да се гушка“, недувсмислено намекна той на излегнлата се в съседство Красимира. „На мен не ми се работи днес. Искам да лежа цял ден“, отвърна тя, а той веднага изстреля: „И да се гушкаш, нали?“. Красимира, която в реалния живот е майка на 4-годишен син и е издържана изцяло от мъжа си, му се присмя: „Не, само да лежа. Много ме мързи.“


Калайджиев взе козметичното й огледало, за да изучава лицето си и призна, че е самовлюбен. „Имаш големи мустаци и много малки устни“, презрително отбеляза обекта на желанието му. „Ако ме целунеш, ще видиш, че не са малки“, подкачи я обаче той. Цочева, която се представи като истинска Лара Крофт  на един от двубоите и показа колко проклета може да бъде като почерпи сиромасите с леща и джанки след победата си, го игнорира. „Изобщо не си мой тип, не знам какво си харесах в теб. Пулсира от вътре едно ядро и ако останем насаме ще изригне.“, продължи с романтичните откровения Митко. „Бъркаш се. Аз не те харесвам“, дръпна се тя.


Калайджиев влезе във „Фермата“ след пресен развод и с желанието да пребори егоиста в себе си, за да бъде по-добър родител на 2-годишната си дъщеричка. Навръх рожденния си ден преди две седмици той си поплака за разбитото си семейство.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени