Ново 20! Мира Добрева стана монахиня! (Записа богословие)

31 Декември 2020, 15:00


Серия лични разочарования довели тв водещата Мира Добрева до решението да се отдаде на вярата. През новата година тя щяла да бъде студентка по богословие. 48-годишната телевизионерка не се притеснявала да седне на скамейките в богословския факултет и в по-зряла възраст, защото вярвала, че човек се учи, докато е жив.

 

Основната причина Мира да се обърне към бога били перипетиите, през които преминава в брака си с режисьора Жоро Торнев. „Не мога да се справя сама с тази сложна материя. Тълкувам нещата по свой начин, а това е нередно. Например прелюбодеянието. Трябва да си го разтълкувам. И ми трябва помощ за това“, коментира избора си да запише богословие Добрева.

 

А хората от най-близкото й обкръжение коментират, че не биха се изненадали, ако журналистката вземела и по-радикално решение да заживее живот на монахиня.

 

В последните години Мира не крие, че е нещастна в любовен план. Макар да се опитвала с достойнство да приема изневерите на своя съпруг, все пак ги изживявала дълбоко. Неотдавна Добрева сподели, че с Торнев са взели решение бракът им да бъде отворен и всеки да има право да се среща с други хора, но твата осъзнала, че всъщност не е толкова широко скроен човек, пише „Ретро“.

 

Мира признава, че е подготвяла документи за развод, но никога не стигала до финалното решение да прекрати брака си с режисьора по съдебен път. „Документално със сиryрност все още се водим мъж и жена. Емоционално - също. Е, от време на време физически не можем да се засичаме. В отворена връзка сме с Жоро“, коментира Мира.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
0
Много смешно... Жено,нямаш ли достойнство??? Мъжът и по ред причини не я иска,а тя се запънала като магаре на мост...."не мой ще бъде"!! А най-жалкото е че монашеството за нищо го няма. Мира Добрева монахиня??? А аз мислех ,че не съм добре,но като чета тази и други подобни "бисери"разбирам,че съм си SUPER OK!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени