„Ол инклузив” или „Пътят на честта”? (Сериалите не могат да си разделят София Маринкова)

16 Май 2021, 15:00


Въпреки че сериалът „Ол инклузив” е една от най-гледаните програми в Нова телевизия, следващият му сезон е под въпрос заради планираното продължение на излъчвания преди две години „Пътят на честта”. Двете продукции се чудят как да разделят една от основните си актриси – София Маринкова. Може да се наложи комедията да бъде отложена заради снимките на драмата, които започват до дни.

Въпреки че официално Силвия Петкова играе главната роля в „Пътят на честта”, София Маринкова е най-харесваният женски образ в драмата. Нейната героиня Жаки стана любимка на огромната част от зрителите и на практика засенчи големите звезди в продукцията – Петкова и Ивайло Захариев, който е в главната мъжка роля. След финала на „Пътят на честта” обаче София бе поканена и за главна роля в „Ол инклузив”, от който в момента тече трети сезон. Тъй като сериалът е туристически, всяка негова част се снима в различна точка на България, което налага пътуване извън столицата поне за месец. В същото време, за да участва в „Пътят на честта”, Маринкова трябва да остане в София през цялото лято. Сериалът е с голямо времетраене, излъчва се почти всяка делнична вечер, така че снимките му най-вероятно ще продължат поне до септември. Това на практика прави почти невъзможно участието на София Маринкова в другата продукция. „Ол инклузив” или ще трябва да пропусне един сезон в ефира на Нова, или русокосата дама ще кръстосва България през цялото следващо лято, за да работи на две места.

По информация на „Уикенд”, първоначалната идея е била актуалният сезон на ваканционната комедия да бъде последен. Тъй като обаче тя се радва на много добър рейтинг, в телевизията сериозно обмисляли да направят поредно продължение, което да излъчват на гърба на конкурентния „Съни бийч” по Би Ти Ви. Новите епизоди на комедията с Бойко Кръстанов и Иво Аръков се снимат в момента и се очаква да са готови до есента. Така че, ако иска да продължи да подлива вода на конкуренцията, както в момента, Нова или трябва да измисли начин „Ол инклузив” да се снима близо до София, или да изключи София Маринкова от сценария поне за един сезон. Възможно е обаче и да намери нова продукция, която да замени сериала поне през идващата есен.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
Преди 1 година
0
Като трябва изключвайте някой от актьорите! Ние харесваме Ол инклузив като филм, а не конкретни актьори.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени