Орхан Мурад вдигна тайна сватба в Германия (С Шенай се скъсвали да си изневеряват взаимно)

22 Май 2022, 10:00


Орхан Мурад е вдигнал тайна сватба с новата си приятелка, научи „Уикенд”. Популярният изпълнител от началото на 90-те години на миналия век се е разписал в Германия с изгората си Камелия Добрева, която познавал малко повече от година. Изпълнителят бил убеден, че тя е жената на живота му и след нея няма да има друга.

 

Пак по негова инициатива се стигнало до граждански брак в Германия, където човек от консулството бракосъчетал влюбените в камерна компания. Младоженците били изключително щастливи, защото съдбата им дала шанс да се намерят и да консумират чувствата си. И двамата вече имали по един брак и по едно дете зад гърба си.

Орхан бил забравил за годините, прекарани с Шенай и бил категоричен, че повече нямало да се върне при нея. Връзката им била тотално изчерпана. Докато били в свещен съюз, съпрузите взаимно си изневерявали. Орхан намирал време да закъснява и да не се прибира вкъщи. Участията му ставали все повече, а семейния бюджет изтънявал, което накарало бившата съпруга да се замисли за случващото се. До ушите й стигали разни слухове, в които не искала да вярва. На няколко пъти опитвала да разговаря с мъжа си, но той отклонявал темата. Напрежението между тях растяло. Мурад се дразнел от въпросите й, не обичал да дава обяснения и молел да го остави да си живее живота. Събирал се с мъжки компании, където се леели огнени напитки и често присъствали красиви жени.

Бившата му се изнервяла от чакане. Понякога ходела с него на участия, но той все намирал повод да я скастри, че не трябва да го следва непрекъснато, а да намери себе си. За да получи спокойствие, Шенай започнала да вкарва по едно-две питиета, вземала и успокоителни. Това пък станало причина законната й половинка да я хока, че се дрогира.

Дъщеря им Сузанита била наясно с проблемите между родителите й. Тя не можела да ги подели и съчувствала на двамата до един момент. След това взела страната на майка си. Двете били повече от приятелки. Шенай нищо не криела и от дъщеря си. Искала тя да е наясно с нещата от живота, за да не допуска нейните грешки. Тя била толкова огорчена от действията на мъжа си, че се чудела как ще оцелее психически след раздялата.

В същото време Орхан Мурад го раздавал непукист. До него вече била Камелия – вечно усмихната, любяща и предана. Тя нямала навика да му казва нито една дума напряко. Харесвала го такъв, какъвто е и искала да са заедно до края на дните им. Мурад я обсипвал с подаръци и се държал изключително кавалерски. Приятелите му го подкрепяли, защото знаели, че Шенай е изключително изнервен човек, който понякога „влизал във филми”. Те не разбирали и безрезервната й подкрепа към пропадналата щерка Сузанита, която пък била наследила всички лоши неща от майка си. Смятали, че ако била по-строга като майка, малката никаквица нямало да прибегне до дрогата, нито да постъпва за лечение в клиника.

Сузанита не била учудена, че баща й е сключил граждански брак скоро след развода с майка й. Певицата решила, че няма да коментира поведението му, нито да го подлага на осъдителна критика. Баща й бил свободен да прави каквото си иска. Тя пък била достатъчно голяма и можела сама да се грижи за себе си.

Шенай също не осъждала бившия си. Била доволна, че най-сетне е намерил щастието и се е кротнал – нещо, което за него било изключително трудно. Блондинката, която изкара курсове за тираджийка преди години, вече работела в чужбина. За да не остане по-назад от бившия си, предпочитала да казва, че и тя е срещнала любовта в лицето на добре подплатен чужденец, който се грижел за нея. Дали обаче това наистина е така, няма кой да потвърди.

Намират се обаче скептици, които твърдят, че и поредния брак на Орхан Мурад нямало да просъществува дълго. Камелия щяла да му се порадва и да му бие шута. В интернет пространството вече циркулират коментари, в които разни мъже пишат, че девойката е навъртяла „бая километраж”. В момента й харесвало да „погрее” с неговата светлина и да изкара незабравимо лято, обикаляйки българските курорти. Други пък изразяват съмнение, че красавицата е бременна и за това се е стигнало бързо до подпис в гражданското.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени