Палавата Райна търси желаещи за упражнения по… френски

https://hotarena.net/laifstail/palavata-raina-tarsi-jelaeshti-za-uprajneniia-po-frenski HotArena.net
Палавата Райна търси желаещи за упражнения по… френски

Фолк певицата Райна, която след броени дни ще чукне 40 години, се отдаде на ново хоби - записа се да учи френски език, научи HotArena.

Това стана ясно от нейно съобщение в социалните мрежи, където тя търси още желаещи да се учат, за да запълнят групата. Изпълнителката винаги  е била отворена към нови неща, с които да обогати живота си.

Последните години на певицата й се струпаха доста драматични моменти в личния живот. След като починаха двете й кучета, тази година Райна се сбогувай с майка си. Близки до нея твърдят, че тя търси всевъзможни начини да се разведрява и да се опита отново да си стъпи на краката, пише „Телеграф“.

3 Коментара

Нати

преди 2 години

Тая да не се чуди какви кучета да гледа и разхожда, какъв език да учи, то не беше английски, испански, немски, сега пък френски. Да вземе да се задоми и роди, че и е време, а не само да обикаля света, че вече два пъти го обиколи. Смисъл нулев от разходки с лодки и маркови парцалки. Семейството и децата ти дават смисъла за всичко, дано го разбере обаче!

Коментирай

Т

преди 2 години

Коя си ти, че ще и държиш сметка? Трябва ли всяка жена да е вмирисана на манджа домакиня?

Коментирай

7

преди 2 години

Николета като има дете по-стойностен живот ли има?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.