Папи Ханс се похвали с мъжкото си достойнство за ужас на пуританите (Снимка за възрастни)

20 Февруари 2022, 13:00


Певецът Константин Трендафилов, известен най-вече като Папи Ханс, зарадва почитателките си със снимка по гащи, чиито тънък плат ясно очертава мъжкото му достойнство. „Честит Свети Валентин, дами!”, написа изпълнителят на хита „Кекс” в социалната мрежа.

 

Не всички обаче останаха очаровани от кадъра на Константин. „Нямам нищо против снимката, но това не е платформата където трябва да се качва. Доста деца те следват и не знам до колко е адекватно да те виждат в такава светлина”, критикуват последователки на дългокосия певец.

Преди време се носеха дори слухове, че Папи си пада и по мъже, но той винаги ги е отричал и дори осъди медиа, която публикувала подобни твърдения. В момента Трендафилов си има приятелка и любовта им процъфтява. Жената до него се казва Сара Драгулева и има разнородни интереси. Те е модел на „Ивет фешън”,  участвала е в много фотосесии и реклами, паралелно с това е и студентка в НАТФИЗ. Някои зрители я познават от сериала „Братя”, където има второстепенна роля. Чаровната блондинка води и рубриката „Долчев Вита” в предаването „Преди обед”. Засега обаче е най-известна като „гаджето на Папи Ханс”.

Константин е споделял, че той е направил първата крачка към Сара, като й написал съобщения в социалната мрежа. После се видели на живо, разходили се в планината и изпълнителят преценил, че много си подхождат. „Тя е най-талантливата актриса, която познавам и е следващото голямо име на сцената!”, хвали Трендафилов любимата си. И допълва, че не може да бъде с жена, която не се интересува от изкуство, защото едва ли би разбрала неговия свят. Затова след раздялата си с певицата Дара дълго време бил сам, но любовта го изненадала, когато най-малко я очаквал.

Запознати издават, че двойката вече живее под един покрив. Общите им интереси ги сближили, а наскоро решили да преминат и към следващата стъпка в отношенията им. Това е и първият опит на артиста в съжителството на семейни начала.

Преди да срещне Сара, Папи кaзвaшe, чe ce e посветил на кaриeрaта си.  Той не можеше да завърти сериозно гадже, а заради ексцентричния му стил тръгнаха слухове, че плува на левия бряг. „Нe cъм гeй. Имaм виcoки изиcквaния към дaмитe, зaтoвa дългo врeмe бях caм. Нacкoрo дoри ocъдих eднa мeдия, кoятo cи пoзвoли дa пишe пoдoбни щурoтии!”, споделял е Трендафилов.

Макар че връзката му със Сара се развива добре, Папи все още не мисли за наследници, защото смята, че и двамата са твърде млади. Певецът много oбичa дeцaтa, радва се на племенниците си, aлa caмият тoй вce oщe нe ce чувcтвa гoтoв дa бъдe бaщa и се вижда като родител в по-далечно бъдеще.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сара
преди 9 месеца
0
на Папи по белите гащи от зад има малко кафяво :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хммм
преди 9 месеца
0
Хммм....биваа!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhh
преди 9 месеца
0
На кое браво? Малка тънка пишка и нормален размер ташаци. Нищо особено. Нещо като Тото.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Отврат
преди 9 месеца
0
Даже е по-зле от Тото, според мен преди снимката малко го е събудил.
Иван
преди 9 месеца
0
браво, браво
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени