Първи снимки от новата Ферма! Седем жени и седем мъже в сурова битка за 100 000 лева

02 Септември 2022, 12:28


По информация на Hotarena точно 14 участници влизат в „Фермата: Мостът на времето“.

Стартът е утре от 20.00 часа, по bTV. Снимките, с които разполагаме обаче показват, че преди  да прекрачат през тежката дървена порта, героите ще преминат през серия от битки край язовир Диканя. Според източници от екипа сред тях има финансистка, хандбалистка, акушер-гинеколог, учителка и домакиня. „Фермата“ 8 ще посрещне и мъже и жени, ветерани от предаването като рокпевеца Деян Каменов-Дидо, приключенеца Димитър Господинов-Гуспа и пчеларя Яни Андреев. Веселка и Хепи Ванче са сред дамите, които ще се върнат отново в шоуто.

По традиция, още на старта, предаването ще постави предизвикателство с голям залог. След серия оспорвани, драматични битки, един от претендентите за голямата награда ще бъде елиминиран и ще се прибере у дома.  Късметът също ще играе важна роля в първите часове на осмия сезон – някои участници ще получат символичен „златен билет“ и ще се спасят от решителните сблъсъци.

В понеделник, 5 септември, от 20.00 часа, във „Фермата“ ще влязат още шест жени, познати от предишните сезони на най-позитивното риалити и седем неизвестни на зрителите мъже. Всички участници ще бъдат разделени в два отбора. „Стари герои“ ще събере ветераните, а „Нови надежди“ - новобранците от 2022 година. Задачата им ще е да построят въображаем мост на времето, който да обедини миналото и бъдещето.

„Фермата обича да се връща години, дори векове назад, с една основна цел - да вземем най-доброто от опита, традициите, културата и поуките на историята, за да ги комбинираме с напредъка и новите постижения на модерния свят“, обобщава водещият и продуцент на предаването Андрей Арнаудов. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 месеца
0
нЕма нужда от стари претоплени манджи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени