Помните ли фолк певицата Сани? Вижте с какво се занимава в момента

11 Април 2022, 14:14


Популярната в близкото минало попфолк звезда Сани, която взриви фолккласациите преди 20-ина години с тоталния си хит „Ах, банана“, в днешни дни е много променена и е сериозна млада дама - магистър по икономика, която от 15 години е маркетинг експерт на „Летище София“.

 

Някогашната чалга фурия отделя цялото си свободно време на дъщеря си Деа, която през април ще стане на 12 г. Това обаче в никакъв случай не пречи на Сани да си спомня с умиление своите детски години, през които се е била посветила на различни увлечения. Още като ученичка тя събира марки, както и повечето й връстници. Разменят си ги по съседски и в училище, а всяко ходене до пощенския клон за поредната „доза“ попълнение е истинско събитие.

 

Оттогава в родния Кюстендил при родителите си тя още пази няколко албума, в които грижливо са подредени по серии. За певицата особено ценни са миговете на спомени от това детско увлечение, свързани с усещането приятната емоция. Като всички момиченца не я подминало и сбирането на салфетки, а също и картинки от дъвки, като най-ценни били онези от „Кореком“.

 

Когато заедно с приятелката си и колежка Ина („Зелено, зелено“) се местят да живеят в София, вече подписали продуцентските си договори с „Ара“, Сани постепенно започва да носи една по една, през годините, картини, рисувани от баща й, художника Петьр Панов. „Едно от първите неща, които сложих на стената още в първия апартамент, който наех самостоятелно, беше негов акварел.“ Сега в просторното й жилище могат да бъдат видени доста негови творби, включително дърворезби.

 

„Татко вече е възрастен и не рисува, но ми е подарил много негови неща, които обожавам! Закачени са из целия ми апартамент, някои са прибрани и предстои да бъдат рамкирани, а след това да им намеря подобаващо място... Общо са може би към тридесет“, уточнява с гордост.

 

Когато се ражда дъщеря й и поотрасва, момиченцето започва да събира „куклите чудовища“ (monster high). A Сани също ce увлича по тях и така двете - майка и дъщеря, заедно се радват на всяка нова придобивка от Призрачна Vandala Doubloons до двуглавата Мател от Големия страшен риф. „Те са грозни, но много ефектни. В колекцията имаме може би 20-ина, но дъщеря ми порасна и спря да се интересува от тях, а заедно с нейното увлечение отмина и моето“, признава тя.

 

Затова пък е интересна историята как са започнали да ги събират: „Една Коледа бяхме в Кюстендил и дъщеря ми се разболя от пневмония. Приеха ни в местната болница, а баща й идваше да я вижда от София и всеки път й носеше такава кукла. Това постави начало на колекцията“. Сега всички те са прибрани в шкаф под леглото заедно с други играчки на Деа.

 

От времената на фолкаджийската си слава Наталия, както е рожденото й име, пази някои спомени от обичта на многобройните си фенове плюшени играчки заедно със стотици картички. Всичко това е прибрано надлежно в дома й в Кюстендил заедно с музикалните й награди: „Не се връщам към тези неща, защото това вече е затворена страница за мен“. Тяхното място са заели други плюшени играчки тези на щерка й. „Подарявани са й и с повод, и без повод, но аз също много ги харесвам“, разказва ретро звездата. И издава, че особено си пада по много големите „плюшковци“, защото може да се гyшкат и да се използват вместо възглавници, пише „България Днес“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени