Приятелката на Денис Теофиков: Мечтаехме за наше дете, бяхме му измислили име (СНИМКА)

02 Ноември 2021, 12:08


Мечтаехме да имаме наше детенце, дори име му бяхме измислили... Обичам те, любов моя!", с за разбито сърце мълви Алекс Ангелова - приятелката на покойния Денис Теофиков.  Дори показа обща тяхна черно-бяла снимка, на която тя е до Денис, а той държи в обятията си невръстно дете.

Нейната близка приятелка - Анджелина Атанасова модел и участничка в конкурса Playmate повдига за първи път завесата на топло отношенията им. "Алекс е по-мъничка от мен, мисля че е на 21. Много добро и истинско създание. Съжалявам за случилото се, но тя трябва да е силна, Той бди над нея и от небесата“.

Плеймейтката се ядосва на хората, които обвиняват Алекса за трагедията и твърди, че между нея и Денис всичко е било повече от наред, "Алекса умираше за Денис, та те са голяма любов от деца. Дори когато са били разделени, тя с такава любов и отдаденост ми е говорила за него. Ако може Алекса да даде живота си и да върне неговия, повярвайте ми, ще е първият човек, който би го направил“, казва Анджелина.

„Обичам те до лудост, до болка , до отчаяние, Безумно е да го опиша  просто с думи... Още на 16 аз открих смисъла на живота си- Теб, Денко! Още тогава, още преди целият свят да се влюби в Теб и в гласа ти! Оттогава всичко, за което се боря, живея и мечтая беше и оставаш само ти! Моето момченце, моята първа, единствена ,вечна , неземна, безкрайна любов! Ще ти го казвам всеки ден, ще ти го пиша всеки ден, ще ти го доказвам всеки ден, ще се моля всеки ден и Ти да не спираш да ме обичаш! Обещахме си ! До последен дъх..“, гласи един от последните емоционални постове на Алекс.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Sofiiii
преди месец
0
Smeshnica
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ДЕНИС БЕШЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН И НЕЗАБРАВИМ КОЙТО РАДВАШЕ ВСИЧКИ И ГО ГЛЕДАХА С ТОЛКО ЛЮБОВ ЩЯХДЕ ДА БЪДЕТЕ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО И СЪС СИГУРНОСТ ВАШЕТО ДЕТЕНЦЕ ЩЕШЕ ДА Е ЕДНО МАЛКО КРАСИВО СЛЪНЧИЦЕ
преди 2 месеца
0
ДЕНИС БЕШЕ ЕДИН ,ПРЕКРАСЕН И' НЕЗАБРАВИМ КОЙТО РАДВАШЕ ВСИЧКИ "И" ГО ГЛЕДАХА С ТОЛКО ...ЛЮБОВ ЩЯХДЕ ДА БЪДЕТЕ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО И" СЪС СИГУРНОСТ ВАШЕТО ДЕТЕНЦЕ ЩЕШЕ ДА ,Е ЕДНО МАЛКО КРАСИВО СЛЪНЧИЦЕ САМО МОГА ДА КАЖА БЪДЕТЕ СИЛНИ... КОЛКОТО И' ДА ВИ БОЛИ АЗ ВЯРВАМ ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ ГО ВЪСКРЪСИ... БОГ И ОТНОВА ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЕДНО!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дани
преди 2 месеца
-2
Ако това е тази Алекса от дружба, за която предполагам-наистина е на не повече от 20 години.. Без значение, че изглежда по-голяма. Не вярвам да е жрица, защото баща й винаги е имал кинти. Що се отнася до фаталната нощ-дано полицията открие истината за нелепа та смърт на хубавото момче. Нека почива в Мир.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bla
преди 2 месеца
-6
Момичето е ужаснa ГРОЗОТИЯ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
We
преди 2 месеца
-6
МНОГО ФАЛШ ВИЖДАМ В ТАЯ госпожица !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ай стига сте драскали простотий!
преди 2 месеца
-5
Тази черна грозотия е на 31 години! Проститутка от доста време и още е! Денис не е паднал заради нея! Има неща които са толкова невероятни дори и да ви ги кажат хората не вярват! И никви бебета не е изкам от тоз миндил!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
otg
преди 2 месеца
-1
добре де, кажи ги ти тия невероятни неща, за да спрат да драскат и да се успокоят всички?
жасал
преди 2 месеца
-3
Момичето е бивша платена елитна жрица само за сериозни господа... нищо чудно момъка да е разбрал за миналото и да не е успял да го преживее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Betty
преди 2 месеца
-1
Хора, оставете го на мира това момиче вече! И на мен не ми харесва как толкова млади жени се състаряват изкуствено с тонове филтри, силикон, мигли, ектеншъни и грим, при условие,че младостта им е предостатъчна за да ги краси, но в крайна сметка на него е харесвала и това е най-важното. И не е вярно, че като обичаш не може да си в депресия или да се самоубиеш. Напротив. То по тая логика нямаше как да се самоубие ако е обичал мама и татко а той безспорно го е правил... И не на последно място, не е нужно да афишираш връзката си ако си щастлив. Повечето истински щастливи не го правят. Щастието обича тишината. Оставете това невероятно момче да почива в мир.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Диана Николова
преди 2 месеца
-3
Истината е някъде по средата.В тяхните отношенията пак от общо приятели се твърди ,че дори в деня на злополуката са били скарани за това тя е била пред блока .Аз не познавам дамата на 21 ,но пак се писа ,че доста време връзката им била тайна ,че ходела с един вид Ем боец. къде в истината не се знае и няма да разберем.Загубата е за майката и бащата .Живия в жив ,а починалия починал!!!!!Да почива в мир!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
o
преди 2 месеца
-1
Тази жена до ония ден никой не я беше чувал и сега явно се наслаждава на вниманието, интереса към профила й в социалните мрежи и се възползва от ситуацията да натрупа последователи и да си почетка егото. За какво дете ще да е мечтаел, след като се е самоубил? И каква детска любов? Нали досега се пишеше, че били заедно от лятото или нещо такова - няколко месеца едва, но съвсем скоро огласили връзката си в соц. мрежи. А и не ми се вярва да имат дългогодишна история, защото ако са били заедно от деца и толкова са се обичали, тогава кой е плащал за тунинга? Или той е бил толкоЗ наивен да си мисли, че тя самичка? Или излиза, че са били в един занаят, ако ме разбирате. Защото очевидно, че този външен вид е типичния, който се прави в проститутските среди за преситени, извратени вкусове и такива жени, които от съвсем млади/малки са готови на какво ли не за пари, не ходят с момченца с още недоразвити телца и с личица на дечица.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 месеца
-6
И дори да предположим, че не се е самоубил, а е паднал без да иска, няма как човек, който е в дълбока депресия, да е влюбен или да мечтае за каквото и да било. Когато си депресиран, си такъв, защото не виждаш бъдеще, не виждаш изход. Обичта е напълненост, а когато не ти се живее или си депресиран, се чувстваш празен и лишен от смисъл, цел, посока и съдържание. Така че тази "голяма любов", за която тя тръби сега с цел да привлича внимание, очевидно не я е имало и е била само в нейната глава. Когато си влюбен, когато обичаш - ти си щастлив. Освен ако нямаш някакви нерешими проблеми като екстремна бедност или нелечим здравословен проблем. Но ако си депресиран, тъжен, не ти се живее, то няма как в такова състояние да си много влюбен и обичащ и очевидно не се и чувстваш обичан. Така че всичко това, което тя говори - как не искали да се разделят нито за миг, как не знам си какво, за мен са само опити да привлича внимание. Очевидно е нямал проблем да се раздели и то не за малко, а завинаги. Знаейки,..
о
преди 2 месеца
-8
Знаейки, че тази, където уж я обичаш, я оставяш на други да й се наслаждават. Щастливо влюбените хора не правят така.
Баба Яга
преди 2 месеца
-2
Ами прав/а си. Сега трупа последователи и лайкове на гърба на чуждото нещастие. За тунинга кой е плащал не знам, но сигурно и горкото момче е финансирало някоя друга интервенция. Иначе тя тази имаше обява за ескорт в един сайт, но я свали и някакви там борци като бройки. Някой писа по- долу, че е на 25? Ами значи направо от детската градина го е хванала. Тогава Денис е бил на 12!?! Нещо не й се връзват версиите и историите.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени