Прощъпалник край морето: Синът на Лорена хвана парите

https://hotarena.net/laifstail/proshtapalnik-krai-moreto-sinat-na-lorena-hvana-parite HotArena.net
Прощъпалник край морето: Синът на Лорена хвана парите

Лорена и семейството й направили тържеството в лятната им къща в Царево.

“Организирахме го в тесен семеен кръг, роднини и приятели в градината на Лятната къща“, уточни певицата. Освен топката и парите певицата била поставила химикалка - за журналист, самолет за пилот, книга за учен, ролетка за архитект. Изборът на Матео бил двоен, тъй като в един момент хванал с едната ръка топката, а с другата парите. После падна по дупе и започна да си пляска и вика браво сам на себе си“, разказва радостно майката.

За никого не е изненада, че Матео има предпочитания към топката, тъй като татко му е професионален футболист. Хитовата звезда има дългогодишна връзка с мъж на име Андрей Василев, който живее в Германия. Не обича публичността и затова не е афиширала щ връзката си. Източници издават, че половинката на Лорена е футболист и е лудо влюбен в нея, пише Телеграф.

5 Коментара

Алиа

преди 1 година

Много грозно и пошло, да сложиш банкноти на прощъпулника на малкото си бебенце . Ужасно. Въобще като прочетох само заглавието и чак се ядосах. Какво става с хората бе? Какво се случва с тези същества? И не е само в България, или на Балканския полуостров, а в цял свят. То ако беше само в БГ простотията и ичанчването и изперкват ето и пропадането , щеше за е лесно … биеш си шута на някъде и се махаш от тинята и падението, во лошото е, че в цял свят разпада е тотален ! Тотално убийство на всички ценности, на морала, на духовното! Някакво бедно консуматорство и материализъм , едви нещастни хора , объркани, търсещи щастие в пари, слава и вещи…. Чак слагат вече банкноти на прощъпулниците на бебенцата , смазват им душичките и психиките от малки от първите им стъпчици от утробата още дори. Много тъжно. Отвратително.

Коментирай

Мими

преди 1 година

Хвана топката и парите: то може да се разбира, че ще бара топките на мъжете за пари

Коментирай

пришълеца 2

преди 1 година

nujdaem se ot predator

Коментирай

о

преди 1 година

Тъжното е как във всичко търсите да видите грозното и да го превърнете в нещо развалено. Наистина тъжно. В новогодишната баница като се слагат пари, нима децата не ядат от нея и нима е пошло? Всичко ви е криво.

Коментирай

ами,

преди 1 година

Нито ги знам тези световно неизвестни певачка и футбалерко нито ме интересуват.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.