Протеже на Иван и Андрей, двойник на Явор Бахаров, се намърда в „Мастършеф”

11 Април 2021, 15:00


Протеже на Иван и Андрей се е уредил с място сред участниците в „Мастършеф”, писа „Уикенд”. Това е симпатичният куклен актьор Константин. Той е един от хората, снимали се в малки роли в сериала „Съни бийч”, продуциран от двамата водещи на „Фермата”. По време на снимките той е успял да се внедри като вътрешен човек в Би Ти Ви, а сега се вихри в кухнята на кулинарно шоу на телевизията.

31-годишният Константин не се хвали с ролята си в „Съни бийч”, тъй като с нея има само 2-3 реплики. Но наблюдателни зрители го забелязаха в образа на програмист в епизод 5 на продукцията. На него звъни героинята на Лидия Инджова – Дарина, с молба да хакне телефона на оценителя, който трябва да напише рецензия за хотела в сериала. Според слуховете, Константин имал малко снимачни дни, но ги използвал, за да създаде важни връзки в телевизията. Освен това бил близък на хората от музикалната група „Оратница”, чиято музика звучи в епизодите на „Фермата” и с чиито рекламни тениски от време на време се появява в ефир. Нищо чудно около участието в „Мастършеф”да е вкарал в употреба всички тези контакти.

Според слуховете, за артистичния кулинар шоуто, в което готви, не е толкова важно заради наградата от 100 хиляди лева, която има шанс да спечели, колкото заради популярността, която може да му донесе. Актьорът се надявал да използва телевизията като трамплин за бъдещи ангажименти в професията си. Той е завършил НАТФИЗ преди 9 години и като студент е бил номиниран за наградата на академията „НАТФИЗ най-най”. Но въпреки добрите отзиви от преподавателите си не успява да намери работа в София и се налага да започне в Пазарджишкия театър. С ролите си там прави впечатление на тесните специалисти по куклени представления. През 2016 г. дори е номиниран за награда за най-добър куклен актьор за годината. Но извън театъра никой не знае името му. За 9 години Коко така и не успява да блесне като звезда, както му се иска, няма много ангажименти, хонорарите му са скромни, а след снимките в „Съни бийч” едва се е урежда за едно участие в реклама, която в момента се върти по телевизията. Накрая в опит да направи впечатление стига до „Мастършеф”. Надеждата му е излизането в ефира на Би Ти Ви в най-гледаното време два пъти седмично да му отвори вратите към по-сериозни актьорски ангажименти в предавания и сериали.

Преди да влезе в „Мастършеф”, Константин е сменил фамилното си име, научи още „Уикенд”. Доскоро той се е подписвал като Костадинов, както фигурира и във финалните надписи на „Съни бийч”. В шоуто обаче фамилията му е Таквор. Не е ясно откъде идва тя и точно защо актьорът я е избрал. Вероятно има нещо общо с историята на рода му. Със сигурност звучи по-екзотично и оригинално в сравнение с истинското му име.

В шоуто тази година участва още един актьор – Стилиян Желязков от Димитровград. При него все още не са блеснали близки връзки с продуценти от Би Ти Ви. Актьорската му кариера е свързана с участия в театрали спектакли, най-популярните сред които са „Одисей” на Пловдивския и „Пилето” на Младежкия театър.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
B
преди 2 години
0
Момчето е супер кадърно и може да готви.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 2 години
0
Момчето има излъчване, не го обиждайте със сравнения!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени