Рая Пеева виси по кръчми още от 10-годишна

31 Октомври 2021, 14:00


Рая Пеева изглежда виси по кръчми от 10-годишна. Това става ясно от думи на нейния роден баща – музикантът Пейо Пеев. Според него актрисата е първата, забелязала таланта на Вики от „Мастило”, след като я чула да пее в заведение. Това трябва да е станало, когато Рая е била най-много в трети-четвърти клас.

Историята, която Пейо Пеев разказа наскоро пред роден ежедневник, е свързана с първите месеци от музикалната кариера на Вики от „Мастило”. По онова време певицата е студентка на около 20-21 години. Тя все още няма собствена група, а сценичният й опит се заключава в няколко участия в несъществуващото вече предаване за таланти на БНТ „Хит минус едно”. Според Пеев, дъщеря му Рая е открила таланта на Вики, след като я чула да пее в столично заведение. По същото време самият той търсел вокалист за своята група „Спринт”. Невръстната му наследница съобщила вкъщи, че познава момиче, което пее много добре. И му представила Вики. По този начин Рая открила певицата за голямата сцена. Виктория пък влязла в група „Спринт” и от онзи момент нататък кариерата й тръгнала стремглаво нагоре.

Всичко това би звучало чудесно, ако не бяха 11-те години разлика във възрастта на Виктория и Рая. По времето, за което Пейо говори, вокалистката на „Мастило” е съвсем млада, а дъщеря му – все още дете. Вики е родена през 1979 г., а Рая – през 1990-а. Певицата влиза в групата на Пеев, когато е на двайсетина години. Дори първолак, който се обучава дистанционно, може лесно да пресметне, че това означава, че Рая е била около 10-годишна, ако не и по-малка. Как тогава баща й я е пуснал да ходи по заведения, в които се изпълнява музика на живо, за да открие таланта на Вики, не е ясно? Както сега, така и по онова време, музикантите излизат на сцените на заведенията доста късно. През 90-те животът все още беше възможно децата да се допускат по кръчмите късно вечер. Но това означава, че Рая Пеева е висяла там още когато е била 10-годишна и то без баща си. Как е прекарвала времето си там, може би е най-добре да не става ясно за широката общественост. Младата актриса обаче в момента е сред звездите, замесени в най-много скандали у нас. За нейните подвизи по кръчмите се носят легенди в артистичните среди. В комбинация с Явор Бахаров, с когото тя години наред живя, са може би най-скандалната двойка в България след Николай и Евгения Баневи.

А Вики от „Мастило” действително е пяла в „Спринт” като студентка, но първият, който забелязва таланта й, е бащата на Графа – Кирил Ампов. Още като ученичка певицата участва в предаването му „Хит минус едно”. Там се запознава с Графа и двамата известно време имат връзка. След това Вики попада в групата на Пеев „Спринт” и заминава с нея на турне в Русия. Връщайки се, тя създава „Мастило”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
лллл
Преди 1 година
0
Рая е сладурка и на екран е непринудена и естествена . Предпочитам да я гледам по ТВ . Но се оказа , че масирано ми налагат Радина Червенова , която си е изпяла песента за ТВ . Но скуката струи от нея .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
Преди 1 година
0
Значи затова е ок със гадже-алкохолик и прекаляващ със субстанции. Просто така е израстнала и това е нейното нормално.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айсс
Преди 1 година
0
Много е антипатична , но защо я бутат напред? Пейо Пеев също е извстен в музикантските среди като некадърник и лъже,
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хах
Преди 1 година
0
И в Червило работеше даже...сладурка
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ева
Преди 1 година
0
Тази женица, на колко години е, че прилича на 55 и защо винаги се зъби така ужасно. Доста е инфантилна и досадна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
Личи и...и не е за хвалба.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени