Руски хомофоби искали да колят Кристиан Костов

1909
29 Септември 2021, 14:20


Певецът Кристиан Костов е бил на косъм от смъртта преди няколко седмици заради женствена си визия, когато разярени хомофоби го подгонили в късните вечерни часове от денонощието в центъра на Москва, за да го колят, пише „Галерия“.

Това не е първият случай, в който българинът участвал на Евровизия през 2017 година, става жертва на подобни изстъпления.  Кристиан от години живее в Русия, където местните мужици не приемат с охота хората с различна сексуална ориентация. "Бяха няколко души и направо ме накараха да изтръпна", разказа за последния случай кестенявия женчо, който наистина трудно се различава от момичетата на своята възраст.

Кристиян признава че има и други случаи когато са го обиждали заплашвали или е бил жертва на опасни нападения. Но такова чудо като последното не му се е случвало никога.  Той изпаднал в паника и първоначално изобщо не знаел какво да прави. В един момент започнал да се моли на младежите да го оставят на мира, само че говорил на руски, а на английски. Това по някаква причина притеснило нападателите и те бързо изчезнали.

Единственото, което Костов успял да чуе, е, че помежду си казали „Не е от нашите“. И до ден-днешен певецът не може да разбере с какво точно го е спасил фактът, че говори на езика на Шекспир. Инцидентът  обаче му повлиял най-зле от всички досега, и той вече не смее да излиза от дома си, защото се страхува за живота си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
То
преди 2 месеца
-2
Аз съм толерантна към гейовете и различните,но в този нещо ме дразни мнооого.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени