Салпаров снимал раждането на сина си

14 Ноември 2018, 12:54


Волейболната звезда Теодор Салпаров заснел на видео как половинката му – актрисата Ралица Паскалева, ражда сина им Максим, узна HotArena.

 

Исках да бъда първият човек, който да види сина си. Имахме доста разговори, бях ок, случиха се бързо нещата, снимах нещата на видео. Тези неща да се видят на живо е едно невероятно преживяване, не се случва всеки път.

 

Не се поддадох на паниката и успях да снимам“, разкри Салпаров в предаването „На кафе“ и добави: „Гледах да види в мен спокойствието, да го преживеем заедно“, писа „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jfk
преди 4 години
0
Brawo Wasko! Chudesno kazano
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Васил
преди 4 години
0
Салпаров,ти беше ли на раждането на сина си Георги ? Снима ли неговото раждане? Изобщо за 10 години брак с бившата си жена Бойка колко пъти пуска снимки с нея и детето си Георги? Ти си човек с нисък морал! Затова и се занимаваш с жена със супер нисък морал. Салпаров, смятаташ ли, че е достатъчно да даваш пари и по този начин да изпълняваш родителски дълг?Ако твоята Р.П. беше сериозен и морален човек)нямаше да пускате . всекидневно снимки с нея, брем. и корем, детето ти Максим! В голямата си животинска страстникога не си помислил как нараняваш големия си син( каквито и изказвания да правите). Ти оставаш голяма травма на детето си Георги за цял живот. Някога оставал ли си сам със собствената си съвест? Без да те манипулира твоя БОКЛУК. Защото ти убиваш психиката на сина си Георги, . Чувал ли си следната мъдрост:" Добрата слава лесно се губи, от лошата слава не можеш да се отървеш"?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени