Саня Армутлива праща щерка си на Евровизия? (Дара също напира да представи страната)

1710
07 Ноември 2019, 15:52


Дъщерята на Саня Армутлиева най-вероятно ще представя България на „Евровизия” следващата година, узна HotArena.


Конкурсът е в Ротердам през май, а страната ни се завръща в него след едногодишна пауза. Името на родния представител се пази в тайна, но според слуховете това ще е 16-годишната Алма, която е копие на майка си Саня.


Малолетната Алма вече е одобрена за един от „подконкурсите” на „Евровизия”. Това е OGAE Video Contest 2019 – състезание за видеоклипове, което се прави от официалните фен клубове на „Евровизия”. В него от името на България се състезава вторият и засега последен сингъл в кариерата на момичето –  „Perfect“. Още през септември от фирмата на Армутлиева, която е продуцент на дъщеря си, обявиха, че парчето е тръгнало по MTV. Първата песен на тийнейджърката, случайно или не, имаше същата щастлива съдба, която не е застигала нито един друг певец в България дори след години къртовски труд.


Сега тийнейджърката е натоварена с очаквания да направи фурор и в Ротердам.


От БНТ съобщиха, че името на изпълнителя, който ще ни представи на „Евровизия” тази година, ще бъде официално обявено на 25 ноември. В подкрепа на слуховете, че това ще е именно Алма, има доста улики. От една страна е участието в състезанието за клипове, а от друга е доводът, че лицето на момичето минава за световно известно, защото го показват по MTV. Освен това къдрокосата тийнейджърка е с английски адрес, а от БНТ вече съобщиха, че родният представител в Ротердам ще бъде подкрепен не само от български, но и от английски продуцент. Не е изключено Алма да излезе на холандската сцена с дует с друг изпълнител. Това може да е Кристиан Костов, който вече има едно второ място на „Евровизия”. Момчето наскоро е било в България, а се знае, че постоянният му адрес е в Русия. Говори се обаче, че Алма може да бъде сменена с друг изпълнител малко преди 25 ноември. Това щяло да стане в случай, че майка ѝ в последния момент реши, че е рано да я праща на подобни големи форуми.


По информация на „Уикенд” варненката Дара си точи зъбите за „Евровизия” поне от 2 години и то с основание, защото вече няколко пъти са ѝ обещавали участие, но обещанията така и не са спазени. Това лято тя дори е пътувала за Лондон, където е работила с продуцента Йоад Нево. Той седи зад някои от проектите на звезди като Браян Адамс, „Дюран Дюран” и Дейв Геън от „Депеш мод”. Говори се, че Дара е била избрана да участва на „Евровизия” 2019, но ѝ се разминало, когато БНТ се отказа от конкурса, за да прави финансови икономии. Както писахме, тази година шефът на БНТ Емил Кошлуков е успял да намери спонсор, който да даде 1 млн. евро, за да изпратим човек в Ротердам. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Wtf???
преди 10 месеца
0
Какъв е този траверс на снимката??? Мяза на онова дебелото Дара Екимова! Да не са рода?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
И
преди 10 месеца
-1
И Дара и тази са супер бездарни певици, които даже излъчване нямат... Срамота ако някоя от тези двете ни представя на Евровизия!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
J
преди 10 месеца
-1
Тази няма ли кой да я спре да си пуска октоподските пипала на всички нива. след като я разобличиха какви черни пари върти сега и дъщеря си ли ще набута. Няма по-заслужаващи и кадърни таланти на българския небосклон защото...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени