Сано за отрязаната ръка на Карамански-младши: Положението не е драматично, а трагично!

09 Януари 2022, 10:54


„Положението е драматично не, ами трагично!” Така актьорът Александър Сано описа ситуацията около изгубената ръка на доведения си син – Иво Карамански-младши. Както „Уикенд” пръв разкри, чомчето катастрофира в Холандия в началото на есента и лявата му китка бе ампутирана. То обаче понасяло проблема стоически и дори намирало сили да се шегува с него.

Младият Карамански бил в очакване на бионична протеза, която имала капацитет да изпълнява до 90% от функциите на истинската му ръка. 24-годишният младеж се шегувал, че семейството му ще то направи „робокоп”. „Мисля, че сме на някаква финална права. Чисто медицинските неща приключиха. Сега предстои, както той се шегува, да го направим „робокоп” окончателно”, обясни Александър Сано в интервю за Би Ти Ви. Звездата за първи път говори публично за нещастния инцидент, довел до загубата на ръката на доведения му син, за която „Уикенд” първи писа. Както е известно, биологичният баща на момчето е легендарният мафиотски бос Иво Карамански-Кръстника, но няколко години след смъртта му майката – Нели Атанасова, се запознава с актьора, който отглежда Иво-младши като свое собствено дете. Карамански-младши дори е добавил фамилията Сано към своето рождено име. „Пътуваше за Холандия, където завършва – там учи. Заспал е... и така. Загуби китката на лявата си ръка, което е изключително драматично... ние се опитваме да не предобряме нещата... драматично не, ами трагично! Слава Богу, е жив и здрав!” – така актьорът разказа накратко историята на инцидента.

На фона на тази семейна трагедия все пак се намерило нещо, което го накарало да се усмихне. Това бил куражът на Иво. Той впечатлил дори професорът, който го е оперирал във Виена. Медикът специално потърсил Сано, за да го поздрави: „Искам да ви поздравя за вашия син, защото съм в това нещо повече от 25 години – конкретно в такива случаи, и никога досега не съм виждал 24-годишен млад мъж да мине през такава сериозна травма и драма в живота и да е толкова позитивен. Синът ви е просто изумителен!”, били думите на професора.

Катастрофата и проблемите с възстановяването на Иво обаче не били единственото изпитание пред заварения му баща през изминалата година. През есента той изгубил и един от най-близките си приятели – актьорът Ангел Генов, който почина в Лондон при неясни обстоятелства. Той е син на актрисата Нели Монеджикова, която зрителите на Нова тв в последните години гледат в ролята на Евдокия от сериала „Ол инклузив”. Сано твърди, че Генов му е бил като брат, а Монеджикова – като майка. „Покрай сина си не можах да го изпратя като хората. Още не съм се чул и с Нели – тази прекрасна жена и наша колежка”, сподели Сано.

Заради всички проблеми, през които минава, звездата е изградил особена житейска философия. „Животът е много особен. Да не му се впечатляваме толкова! Има тежки моменти, всички сме за кратко тук”, обобщава актьорът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени