Сашо Йовков се зарича: Аз ще съм следващия шеф на БНТ!

679
20 Юни 2021, 16:16


Сашо Йовков не работи в БНТ от януари 2020-а, но националната телевизия още му е на сърце. Легендарният спортен водещ планира да се върне на бял кон на „Сан Стефано” 29, когато шефският мандат на Кошлуков приключи. Това стана ясно от разговор, който репортер на „Уикенд” проведе тези дни с него.

„Кауза и цел е за мен да оглавя медията, с която са отраснали поколения българи. Не бива да се забравя, че загубих само с един глас последния конкурс за генерален директор. Следващият път обаче ще спечеля. Смятам, че съм добре подготвен и мога да съм полезен на БНТ за превръщането й в честна и обективна медиа в полза на обществото”, сподели пред наш репортер най-добрият ни волейболен коментатор. И допълни, че това лято няма да му остане време за почивка заради обществените му ангажименти.

Йовков бе изненадващо освободен от БНТ по време, когато изглеждаше, че с Емил Кошлуков работят в синхрон. Сашо оглавяваше спортната редакция преди началството да реши, че повече няма да му плаща заплата. Йовков не скри учудването си от внезапното си уволнение, но запази добрия тон и не нападна Кошлуков в медиите.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди месец
0
Дано!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени