Сестрата на Митко Цонев пие от сутрин до вечер

723
30 Май 2021, 11:12


В консумация на големи количества бира минават дните на Теодора Цонева – дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева. Дамата с благороден произход надига бутилките с пиво в кварталното си кафене. Тя дотолкова прекалява с алкохола, че познатите й са силно притеснени за здравето й.

„От пиене не й оставаше време и за кучето си да се погрижи. За да не й се налага да го храни и извежда на разходки, му намери нови стопани. Преди време написа във фейсбука си, че заминава за Америка и няма да има кой да гледа домашния й любимец, та добри хора се трогнаха и го взеха в жилището си. Оказа се обаче, че Теодора не е имала никакво намерение да пътува за Щатите, просто е искала да се освободи от псето. Сега си стои от сутрин до вечер с бира в ръка в заведението до дома й и се налива като за световно”, споделиха пред „Уикенд” добре информирани източници.

И припомниха, че сестрата на Митко Цонев дълги години живееше в Италия, а когато се върна в България, направи неуспешен опит за самоубийство с приспивателни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
0
Какъв ''благороден"произход,какви 5 лева.Съвсем откачихте.С всяка пияндурка ли ще занимавате аудиторията?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени