Щерката на Мутафова ще съди бивш министър

27 Август 2020, 13:48


Мария Грубешлиева – дъщерята на великата Стоянка Мутафова – ще заведе иск срещу актьора и бивш министър на културата Рашко Младенов. Искът ще е не само срещу него, но и срещу съпругата му Милена Нейова, пише в. „Ретро”.

Причината за недоволството на Муки е появата на биографична книга за майка й, която е дело на Нейова.

Съпругата на Младенов не само че е използвала името на Мутафова, но го е направила без да се допита до нейната единствена наследничка.

В същото време – томът се появява едновременно с книгата, която Грубешлива е написала за майка си – „Добър вечер, столетие мое”, допълва изданието.

В личната си страница във Фейсбук Муки споделя цитат от Наказателния кодекс. Той ще бъде приложен спрямо всеки, които се гаври с паметта на майка й.

В слчуая тя визира семейството на министъра. И разказва, че съпругата му никога не е познавала и не е била близка със Стоянка.

Самият Младенов бил в топли отношения с актрисата. Именно това подлъгало Мутафова да му разкаже интересни моменти от живота си. По-късно те намерили изражение в книгата на Нейова. Но това станало без съгласието и знанието на дъщеря й.

За което тя е готова да се бори и защитава дори в съда.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
Преди 1 година
0
Ей, цял живот да лежиш на родителите си и да продължаваш да го правиш и след смъртта им под предтекст, че уж им пазиш паметта. Срам!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
....
Преди 1 година
-2
Да,така е, но и семейството, позволило си да издаде книга за Стоянка, без разрешението на наследничката и, също не е право. Не е и честно спрямо читателите съпругата на господин Младенов да пише книга за човек, когото въобще не познава, а само е чула от мъжа си някоя и друга история, разказана му от госпожа Мутафова. Намерили начин да печелят!...


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени