Щерката на Сашка Васева шашна с визия в Черешката на тортата (Малката Христина-Елена си бръсне веждите)

19907
25 Юни 2017, 09:20


9-годишната щерка на Сашка Васева сащиса гостите на кулинарното предаване „Черешката на тортата”, в която участва майка й, видя HotArena.


Във вторник вечерта зрителите на Нова телевизия останаха озадачени от вида на хлапето. Христина-Елена бе със странни и обръснати наполовина вежди


След като попя на гостите, дупнишката Мадона извика Христина-Елена да изпълни нещо на светския хроникьор Денди, моделът Константина Живова, хип хоп изпълнителят Dee и текстописката Гери Турийска. Хлапето изпълни куплет отхита на покойната Паша Христова „Една българска роза”, а гостите с любопитство се взираха в лицето й и се мъчеха да разгадаят защо е обръснати вежди.


Никой от тях обаче не посмя да попита Сашка каква е причината за странния вид на третокласничката. На финала на вечерта изпълнителката на „Мога ли да те забравя, Георги” се оплакала на Денди, с когото са близки приятели, че преживяла огромен скандал със съпруга си Христо заради веждите на Христина-Елена. Шерката на Сашка видяла в някакво модно списание модел с подобна визия и решила да експериментира. Единствената утеха за родителите й била, че веждите бързо растели и съвсем скоро щели отново да пораснат. 


Самата Христина-Елена имала амбициите да стане модел. Наскоро хлапето засне първата си професионална фото сесия. Фотографите на модна агенция харесали синеоката красавица и предложили да я снимат. Сашка присъствала на снимките и дори успяла да попадне в един от кадрите заедно с дъщеря си, предават от Уикенд
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и
преди 3 години
-3
Мале, какви сте боуклуци долни! Така да коментирате детенцето! Нещастници! Хубаво, лошо, как не ви е срам! Това е ДЕТЕ! И дъщерята на Глория не даваше АМА НИКАКВИ признаци да стане красавица, ама я я вижте сега! Коментирайте майката, все пак тя е избрала да е публично лице, да е в публичното пространств о и е свикнала малко или много на всякакви коментари и злоба, обаче детенцето няма никаква вина, че майка му е публична личност, та да го коментирате така. То бива бива малоумници! Дано ви кастрират вас! Аз прочетох зле заглавието - помислих, че сте коментирали визиите на Сашка. Беше много елегантна! Браво на жената!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и
преди 3 години
-3
Мале, колко сте долни! Така да коментирате детенцето! Нещастници! Хубаво, лошо, как не ви е срам! Това е ДЕТЕ! И дъщерята на Глория не даваше АМА НИКАКВИ признаци да стане красавица, ама я я вижте сега! Коментирайте майката, все пак тя е избрала да е публично лице, да е в публичното пространств о и е свикнала малко или много на всякакви коментари и злоба, обаче детенцето няма никаква вина, че майка му е публична личност, та да го коментирате така. То бива бива малоумници! Дано ви кастрират вас! Аз прочетох зле заглавието - помислих, че сте коментирали визиите на Сашка. Беше много елегантна! Браво на жената!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 3 години
-2
Айде холъм,да ме прощавате,ама дъщерята на Сашка е далеч от красавица!Синеока е ,да.......но само толкова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
и
преди 3 години
-3
Какво общо има това какъв цвят са очите на някого с това дали е красив или не? Откога сините очи са свързани с красота? Цветът на очите няма нищо общо нито с красотата на човек, нито дори не гарантира поне красиви очи. Това, което прави очите красиви, не е цветът им, а формата, закачката в погледа, силата му и характера, който те излъчват. Цветът няма нищо общо и с почти нищо не допринася.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени