Силвена Роу скача за здраве

08 Август 2021, 13:05


Силвена Роу е открила нов начин за поддържане на здравето и добрата си физическа форма.

Тя е започнала да скача на въже. Топ кулинарката показа запис, от който се вижда как тренира в двор на къща, вероятно нейният собствен дом. С това искала да даде пример на феновете си, че трябва да работят над себе си, независимо на колко години са и как изглеждат. В същото време готвачката иска да се разграничи от популярните напоследък инфлуенсърки, които пускат в социалните мрежи напудрени снимки, на които не приличат на себе си.

„След около 40 плюс години... Ето ме в най-сурова форма, писнало ми е от тези девойки, пълни със силикон, грим и дизайнерски фитнес костюмчета, които струват кошмарни пари, и издокарани и филтрирани да създават илюзията, че са истински! А аз изненадах себе си”, коментира звездата от „Мастършеф”. Тя призна, че техниката й на скачане е „тромава”, но се зарече да започне на „левитира след някое време”.

За Силвена най-важното било да бъде истинска пред хората, които я харесват. „За мен е важно да го правя, а и да ви насърчавам и вас да го правите – каквото и да е вашето, което ви повдига и припомня, че този живот е за безкомпромисно и страстно живеене!”, коментира шеф Роу.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени