Симона Загорова: Майка ми и тази на Дани са като тийнейджърки, всички живеем под един покрив

25 Април 2021, 13:00


Симона Загорова е дъщеря на примата на фолка Глория, но не е известна само с това. Младата дама е натрупала популярност и със собствените си успехи в музиката, един от които е победата й в конкурса „Бургас и морето”. Триумфът й на феста беше през лятото на 2018-а. От няколко месеца насам 24-годишната Симона е ангажирана най-вече с дъщеричката си Галина. Малката красавица, която носи името на известната си баба, се роди през февруари с перфектни мерки. Интервю за Симона Загорова за в. Уикенд.

- Симона, как минават дните ви, откакто сте майка?
- Всички се занимаваме с Галина. Стоим си предимно вкъщи заради пандемията. Това в никакъв случай не означава, че не се работи интензивно по нови проекти. Дори напротив, всеки ден отделям време да бъда в студиото и да записвам. Подготвям изненади за феновете. Развивам успешно и ютуб канала ми с най-различни поредици, клипчета, звукозаписи. Аз съм човек, обичащ много музиката. Цял живот съм се занимавала с това. Сега музиката, любовта към детето и семейството, си вървят ръка за ръка.

- На кои автори се доверявате за новите си песни?
- Предимно на себе си за музиката и текста. За аранжиментите обичам да експериментирам с различни хора. С Андю, с когото имаме едно парче, готвим доста от новите ми неща. В момента експериментирам със стила, звученето и визията. Както казах, съвсем скоро ще представя доста изненади.

- Променена ли сте след раждането?
- Да, чувствам се променена. Няма как да е иначе. Фокусът на живота ми вече е детето. Решила съм да споделям подробности с хората, които гледат ютуб канала ми. Ще направя влог за това как премина цялата ми бременност и раждането.

- Нормално или със секцио родихте?
- Родих със секцио, когато ми беше терминът. Роднини ни препоръчаха д-р Мишел Шоайб от болница „Шейново”. Отидох и останах много доволна. Благодаря за вниманието и грижите за мен и Галина. Екипът беше страхотен.

- Възстановихте ли се вече след раждането?
- Да, доста бързо стана. Вече нямам търпение да вляза в нормалния си ритъм на живот след самата бременност и чисто физическите трудности покрай нея. Иска ми се час по-скоро да имам възможност за среща с публика.

- Какви бяха трудностите за вас по време на бременността?
- Изкарах доста спокойна бременност, не съм имала сериозни проблеми. Мъчеха ме предимно киселини. Имах и повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм. Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си. А и много исках вече да видя малкото човече. През месеците на бременността си го представяш как ще изглежда и си нетърпелива да го гушнеш. Галина се роди с доста коса.

- Колко килограма напълняхте, докато бяхте бременна?
- Тази информация мисля да я запазя за себе си. В момента определено съм в добра форма. Остават ми още само 2-3 кг да сваля.

- Как успяхте да отслабнете толкова бързо?
- Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми.

- Кой ви помага за Галина?
- Помагат ни и двете маминки – и майка ми, и майката на Дани. Много им благодарим. Всички сме заедно и се грижим за Галинчето.

- Планувате ли с таткото Дани скоро да сключите граждански брак?
- Абсолютно съм окей да има сватба. Просто още не сме говорили по-сериозно на тази тема с Дани. В момента детето е на първо място. Животът е пред нас. Съдбата и Бог си знаят работата и ако трябва бракът да се случи, ще стане. Няма да имам нищо против, дори много ще се радвам.

- От колко време сте заедно с Дани?
- От доста време, макар да не го обявихме в началото. Обичаме се, подкрепяме се. Надявам така да продължи и в бъдеще.

- Глория как се чувства с внуче?
- Майка ми се чувства страхотно. Много е щастлива след появата на Галина. Определено няма как бебето да й казва баба, защото вече бабите не са това, което бяха едно време - не изглеждат като дами на преклонна възраст. Майка ми и тази на Дани са на вид като тийнейджърки. Съвсем логично и разбираемо е, че дъщеря ни след време ще им казва „мами” или „маминка”. Няма да й идва отвътре да се обръща към тях с „бабо”, предвид факта как изглеждат.

- Кога решихте с Дани бебето да носи името на майка ви? Ако беше момче, как щяхте да го кръстите?
- Мислили сме за всичко. Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че ако имаме две рожби, едната ще е кръстена на майка ми, а другата - на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава уважение и признание за грижите й през годините. Всяка маминка трябва да има внуче, носещо името й.

- Къде живеете в момента?
- Доста се спекулира по този въпрос, а не разбирам защо толкова ги интересува хората. Там сме, където винаги съм си живяла. Заедно сме с майка ми и майката на Дани - в една къща, за да могат да се полагат най-адекватни грижи за бебето.

- Поддържате ли връзка с баща ви Илия Загоров, който живее в чужбина?
- Често се чуваме. Той също много се радва на Галина и на това, че стана дядо. В близка връзка сме с роднините ни. Всички искат да видят бебето на камера.

- Планувате ли нова дуетна песен с майка ви?
- Когато се появи подходяща песен, няма дори да се замисля дали да я направим. В момента се работи по нов проект, който в най-скоро време всички ще могат да чуят. На такава вълна сме, че вдъхваме нов живот и на по-старите големи хитове на майка ми, които не трябва да се забравят. И аз, и тя сме в процес на възраждането им с ново звучене.

- В пандемията потърсихте ли помощ от държавата, кандидатствахте ли за програмите на Министерството на културата?
- Все още не сме се възползвали, но може и да го направим на по-късен етап. Пандемията засегна доста хората на изкуството, но човек трябва да се приспособява към ситуацията. Може пък Ковид-19 да ни е отворил очите да се занимаваме и с още нещо, различно от музиката. Пак да е свързано с изкуство, но не главно с участия и песни. Мислим за бизнес, за който ще споделя, като му дойде времето. Гарантирам, че ще е нещо интересно и ще се хареса на хората.

- Само Глория от близките ви ли изкара Ковид-19?
- Живеем в една къща. Може и аз да съм изкарала вируса, без да разбера - бременните преминават през Ковид-19 по-лесно. Общо взето всички вкъщи имахме неразположения през зимата. Най-важното е, че пазим и нас, и бебето.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Dida
Преди 1 година
-1
Тоз, Симонения, ми се види мошеник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биби
Преди 1 година
-7
Браво Симона! Сега ми хареса - зряла, разумна и с разбиране за нещата. Така трябва, когато вече станеш майка. Бъди все такава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Биби
Преди 1 година
-7
Браво Симона! Сега ми хареса - зряла, разумна и с разбиране за нещата. Така трябва, когато вече станеш майка. Бъди все такава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Малеее
Преди 1 година
-8
По-тъпи разсъждения не бях чувала през живота си. Много кухо това девойче. И горкото дете с общия акъл го кръстиха “кокошка”.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
Преди 1 година
-4
Щом на бабите детето ще трябва вика маминка на дядовците е "задължително" вика татинка...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Читател
Преди 1 година
-2
Тези силиконови кокошки пълнят страницата..аман
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-10
И в минало и в настояще бабите изглеждат като такива. Колкото и пластични операции да имаш природата си взима своето. Кожата издава възрастта и нейната променена пигментация. Ако маминка Глория от Три могили и мами от Мадан си махнат грима и те поздравят сутрин може да те стреснат. И тези суета,позьорство, климактеричен инфантилизъм при двете маминки предизвикват съжаление за това,че са неспособни да видят красотата и мъдростта на всяка възраст Неспособни да бъдат себе си ,неспособни да живеят в нормален биологичен ритъм. Смешни "маминки"!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
Преди 1 година
-9
В миналото са имали достъп до такива козметици, лазери и прочие технологии ли? Май не знаете какво говорите.
Три маминки и един заврян зет хранят едно бебе....
Преди 1 година
-6
Аз така го виждам, тежък е живота! В къщата на бАба Глория е като дядовата ръкавичка и никой не работи ,скоро ще почнат да се дърпат за косите маминките ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
Преди 1 година
-2
То накрая май само прабабата ще гледа бебето.Глория и щерка и от гримове,пози,муцки по снимки нямат да имат време.Заврения зет затова се е заврял-да мързелува и да го хрантутят,а майка му няма все там да е.
:)))
Преди 1 година
-4
А на прабабата сигурно Галина ще вика стара маминка.Откачена работа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
блЯк
Преди 1 година
-3
Хайде стига вече с тези.И Симона започна да се звезделее и да става лигла.Който иска да си я гледа в ютуб канала и,какво сте занатрапвали глупостите и по сайтове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени