Симона Загорова търси честен мъж

https://hotarena.net/az-jenata/simona-zagorova-tarsi-chesten-maj HotArena.net
Симона Загорова търси честен мъж

Мъжът до Симона Загорова не трябва да има тайни от тайни от нея, а да е честен. Щерката на Глория разкри по какъв тип мъже си пада.

 

Преди месеци Симона би шута на бащата на детето си – Даниел, пише „България Днес“.

 

„Държа болезнено на честността. Ако мъжът до мен има тайни, значи няма да се получи. Важно е да мога да разчитам на него“, категорична е Симона.

 

5 Коментара

питър

преди 2 години

забравила е да добави, че е задължително да е богаташ, но не е задължително да е честно забогатял

Коментирай

9

преди 2 години

Тия пък смешнички.Хващат се с първия срещнат, раждат му набързо дете без да са се опознали.После изведнъж разбират, че не са един за друг бият му шута и тръгват да търсят честни и свестни мъже.Да не са луди да ви гледат децата от предишните авантюри.Масово и много тъпо явление.Напълни се с разни самотни майки дето не са гледали и мислили когато трябва и после очакват един куп мъже да ги искат и да им дондуркат необмислено родените деца.

Коментирай

9

преди 2 години

И да добавя, че няма гаранция че с някой ще си цял живот и винаги може да се разделите.Ама точно тези решават за 3 месеца връзка, че са намерили любовта, след още един месец раждат дете.И 3 месеца след като се роди детето се разделят.Ами извинете ама това е малоумие.Няма дори и 5 години да са живели да кажеш натрупало се е напрежение и неразбирателсто.Щрак щрак кеф ми днес така утре иначе.Ама после претенции за честни и свестни мъже.Ами такава безотговорница дето не е гледала и мислила ами се е водила по моментните си импулси не мисля, че заслужава свестен мъж.

Коментирай

gazara

преди 2 години

o nerazumni iurode

Коментирай

gazara

преди 2 години

seki zaslujava si4ko we

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.