Скандал! Благо Георгиев първо искал да прави бебе на Венцислава Тафкова! Свалял Мис България, докато бил със Златка

22 Юни 2022, 11:05


Докато бил със Златка, редовно свалял различни девойки по дискотеките, като една от тях била именно Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Двамата се запознали в популярен чалга клуб и Благо веднага я налазил. Това твърдят наши източници, запознати отблизо с отношенията на проваленото семейство.

 

Тафкова отговаряла точно на неговите критерии за идеална жена – млада, под 25-годишна, популярна и достатъчно наивна, за да му се върже за бебе №5.

 

В последствие Благо продължил да настоява за срещи с миската, която днес можеше да бъде на мястото на забременената Поли Спасова, твърдят запознати.

 

Подобен беше и случаят с моделката Биляна Евгениева, която Георгиев открито сваляше в столично заведение. Именно след въпросния флирт покойният Христо Сираков разтрогна годежа с Евгениева. Тогава набожният футболист все още не беше със Златка Райкова, но бързо след като заживя с нея, започна да гледа встрани.

 

Загадка остава само защо Златка Райкова толкова дълго си е затваряла очите за изневерите на Благо. И дали именно Венцислава Тафкова не е причината двамата да се разделят, след като плеймейтката го хваща в крачка?
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ма…
преди 5 месеца
0
Ма, то, не е късно!!!! Да изчака тази сега да роди и той след 1-2 години макс ще опложда друга… хахахаа!! Благо си е циганин, те така се оплождат…. безразсъдно, неадекватно, дете слеь дете, не си знаят децата! Той има цигански черти, и като поведение, и чисто физически! Ние сме си циганска държава, с цигански манталитет! Има и друг вид хора, но за тях не се пише и говори! Интересни са само тези- а ла Джизъса, Азис, Златки… тва ни е интересът! Сеир да има..!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха
преди 5 месеца
0
Пише се в жълтуро-кафявите сайтчета защото и драскачите са цигани с подарени дипломи,личи си от материалчетата,словореда и правописа.Аз минавам за да им се посмея...
......па
преди 5 месеца
0
Да се е дала да и направи бебе №5.Вместо да плаща на жълти сайтове да я правят известна щеше да е ''популярна''като поредната глупачка вързала се на нашарения като циганска каручка бивш ритнитопковец.И щяха непрекъснато да я натрапват на аудиторията-безплатно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Доди
преди 5 месеца
0
Вземи направи нещо смислено, ма. Какво си правиш ПР на чужд гръб! Простакеса та дрънка!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Явор
преди 5 месеца
0
Офф колко е прозрачна тая с поръчкавите си статии и как реве за слава.. Безинтересна си. Никой не се интересува от теб, освен близките ти. Смири се.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени