Скандалната Бояна Маринова очаква второто си дете (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/skandalnata-boiana-marinova-ochakva-vtoroto-si-dete HotArena.net
Скандалната Бояна Маринова очаква второто си дете (Снимки)
Голата моделка Бояна Маринова, известна с еротичните си фотосесии и лесбо изпълнения, скоро ще роди второто си дете. Това призна самата тя, като и публикува кадър на огромния си корем, каквато практика имат световноизвестните моделки.

Бояна беше една от най-популярните родни девойки преди няколко години, но впоследствие изненадващо се покри. Мадамата беше спрягана за гадже на футболиста Ники М., тъй като често бяха засичани в едно и също заведение. Впоследствие Бояна се оказа в една и съща компания с Жоро Бирмата и дори беше набедена, че е причината той и Преслава да се разделят. Надълго и нашироко Бояна обясни, че с Бирмата са бегли познати и няма нищо повече между тях. Вероятно скандалите са дошли в повечко на брюнетката и тя реши да се покрие. Преди три години Бояна роди от неизвестен мъж, а към днешна дата отново е бременна и съвсем скоро ще даде живот на второто си отроче. Маринова вече не ходи по дискотеки, както преди, а предпочита да е примерна домакиня.

Въпреки че не е активно част от светския живот, тя продължава да поддържа контакти с популярни лица. Преслава беше от първите, които поздравиха моделката за бременността, а Бояна й отвърна миролюбиво. Дори и между двете да е имало скандали около Бирмата, както сочеха слуховете, томахавката на войната вече е дълбоко заровена.

\"Нямам нищо общо с Ники Михайлов. Бях в Милано на шопинг\", заяви преди време Бояна по повод клюките, че е интимна с футболиста и двамата умело прикриват отношенията си. Тя признава, че с Михайлов се познават, но били само на \"Здравей-здрасти\" и нямало нищо повече между футболист и моделка, писа \"България Днес\".

\"Аз не съм супер герой, има много баби, които ми помагат в отглеждането на моя син. С тази подкрепа успявам да съчетая майчинството и професионалните ми ангажименти. Раждането на първото дете преобърна живота ми. Но искам да го запазя повече за себе си и далеч от любопитните хорски очи\", категорична е моделката.

14 Коментара

курва

преди 3 години

курва

Коментирай

.s

преди 3 години

Не я знам дори.

Коментирай

Антон

преди 3 години

И с какво е известна, че аз за пръв път я чувам тази жена!

Коментирай

До първият коментиращ

преди 3 години

Жена - майка на дете и предстоящо второ не е удачно да се нарича с груби думи!

Коментирай

.s

преди 3 години

Провокирахте ме да я потърся в IG. Абсолютно нищо скандално не видях във всичките и снимки, повечето от които селфита почващи от 2013г. Предишната и визия напомня на сегашната на Нора Недкова. Иначе си личи, че търси внимание и иска публиката да я харесва. Но освен кокетничене пред обектива не видях друго. А, да, била е манекенка на дрехи на Мегз и ходи да се гримира при Цецо Андреев. Кифличка неотличаваща се с нищо от всички други подобни. Да е жива и здрава и тя и децата и.

Коментирай

ГУЦА ОТ СУНГУРЛАРЕ

преди 3 години

NOBODY CARES дет се вика за тая вмирисана проститутка!!

Коментирай

gosho

преди 3 години

taq kurva q eba mitko balev ot stara zagora i q nasra s laina na edna qhta na pefkohori

Коментирай

Blqk

преди 3 години

До gosho : Ахахахахахахах ще почина

Коментирай

John Smith

преди 3 години

Тази милата каква разпоретина беше заедно с Галя Димитрова, половин София ги мина, а това за Митко Балев е вярно. Той я даваше и на приятелите си, не че тя се дърпаше.. Дано и е дошъл акъла, след бурното минало което имаше.

Коментирай

Митко

преди 3 години

Тая я поръчвахме , платена курва !

Коментирай

Истина

преди 3 години

Чудя се само на живо ще я познаем ли като я видим? Тези госпожици, заедно с Евелина (не помня фамилия) са неразпознаваеми на живо. Филтрите, които ползват за снимките и видеата си са абсурдни. Нищо общо с реалността. Няма, какво да ги е срам хората, които наричат тази кифла- разпоретина и курва, след като е била такава. Всички бързо забравят, от къде са тръгнали.

Коментирай

Balkan Stoychev

преди 3 години

Koi Mitko Balev, futbolistat li? Az go poznavam, dalechen rodnina mi e.

Коментирай

offff

преди 3 години

tozi krokodil go vidiahme kak na 24 s torbichkite pod ochite i izkustvenite vampirski zabi i tonovote grim se hileshe idiotski na edin reportaj za showto na Megs. Samo si darpashe kosata nervozno i se zabeshe. Nedoumiavam v BG kakvi sa tia kralitsi, kravatsi i izobshto- nabedeni modelki. Do kolkoto pomnia, mai Nikoleta se opitvashe da ia lansira predi godini pod predlog, che bila izvesten model v Italia. Tragikomichno, prosto! A majat i taka i nikoi ne go e vijdal. Stranno zashto li....

Коментирай

Едно време с Галчето бяха на повикване сега е излъгала един младок и му ражда деца иначе си беше закъсала проститутка и беше притеснена че вече много са я ебали и я знаят и набързо го опат

преди 2 години

Бащата на новият и се е самоубил ..Някакви мутренски наркомански истории и тя е хванала синчето на мутрата сега и ражда КФо да прай друго

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.