Свирепа битка даде първа мъжка жертва във „Фермата“

06 Септември 2022, 11:37


Свирепа мъжка битка изхвърли участник от „Фермата“ още преди да е пристъпил в стопанството. Запаленият геймър Георги Димитров си тръгна от предаването след сблъсък на Арената с агронома Иван Трифонов и дори не успя да „помирише“ риалитито. Фенът на видеоигрите се оказа по-бавен при цепенето на дебело дърво с брадва и, въпреки че е бивш баскетболист, беше по-неточен при хвърлянето на пясъчни торбички.

 

Конкурентът му Иван, който се занимава със спортна стрелба, но също така обича орнитологията и морския риболов, продължава напред в състезанието заедно с мъжете от отбор „Нови надежди“. В него влизат потомственият полицай Евгени Коев, диетологът Владислав Симанел, баскетболистът Радослав Колев, строителят Калин Евтимов и кметският наместник на най-малкото българско село Пепелина Георги Корчев.

 

Актуалните попълнения със сигурност ще искат да се докажат на ветераните и победители от предишни сезони, които също се озоваха в новия сезон на „Фермата“. Сред „старите пушки“ са рокаджията Дидо от „Д2“, пчеларят Яни, приключенецът Гуспата, хлебарят Чавдар и автотенекеджията Гечо.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени