Тъп PR! Меди с различната резба въртял любовен триъгълник с Моника Валериева и Марина Борисова

25 Ноември 2021, 11:06


Фолкаджията Меди се забърка в любовен триъгълник.  Поне така твърди нескопосния пиар, който певецът си прави. В схемата са включени бръмчалките Моника Валериева и Марина Борисова, видя HotArena.

Явно певецът иска да  пресече слуховете  за нестандартната си сексуална ориентация.  В светските среди отдавна се говори, че Меди плува на двата бряга и е готов на всичко за пари и кариера. Първите стъпки в поп-фолка той направи благодарение на тогавашното си гадже силиконката Гергана Райчевска,  която плащаше клиповете и първите му песни.  Сега, за да изгради образа си на мачо Меди хвърля в публичното пространство  креватен истории,  на които могат да повярват само почитателките му в пети клас.

2 години  Меди имал връзка с Марина Борисова,  която скоро узнала за пределната му връзка с Моника Валериева.

Включената в пиарската драма Марина твърди пред „България днес“, че още от първите им срещи от края на 2019-а година има чувства към него за които той бил наясно. Отношенията им били на приливи и отливи, а през това време двамата почти не спирали да се разменят нежни и закачливи послания. За това говорят множество разговори и чатове между двамата, в които се наричат коте, разменят си гальовни думи и желания за скорошно гушкане още нещо. Въпреки взаимните прекрасни моменти между двамата връзката им буквално се сринала преди броени дни. Тук на сцената излиза Моника Валериева, която признава за връзката си с Любимеца на Азис.  Дупнишката плеймейтка дори татуира името на Меди на гърба си с латински печатни букви.  Двамата уж имат връзка от няколко месеца.

За да поддържат огъня на съчинените си истории, двете плеймейтки разиграват цирк в социалните мрежи,  като изясняват отношенията си в скандални постове.

Марина пожела да запази честта си и да информира Моника Валериева какво се случва между тримата, а Моника отговаря хладно, че не се интересува от драмата й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
Преди 1 година
0
Не ни интересуват боклуците у държавата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени