Тенис иконата Юлия Берберян след инцидента със Стефан Данаилов: А някой да разбра, че три пъти смених стави?!

2742
26 Август 2019, 13:00


Абе хора, някой от вас разбра ли, че три пъти ми сменяха стави? Яд ме е, че не ме даваха как страдам от болничното легло, да ме види българският народ. О, колената смених преди 13 години и това е наистина много сложна операция. А тазобедрената става беше по време на протест 404, тя вече е рутинна. Но тичам и скачам вече“.

 

Така се пошегува Юлия Берберян, като визира състоянието на Стефан Данаилов, за когото цяла България разбра, че паднал и му се наложила смяна на тазобедрената става, писа „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуберт
Преди 1 година
0
"...Така се пошегува Юлия Берберян..." Това, не е шега. Това е чиста завист, заради популярността на Данаилов. Това, е чиста омраза, заради политическата му ориентация. Защото, ако беше някой изявен антикомунист, май нямаше да се "шегува" така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
до !!!!
преди 2 години
0
Стефан Данаилов ли е измислената звезда????? Питам, защото ако мислиш така значи си абориген.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 2 години
-4
Драга ми, Юлия. Никой не е разбрал, че 3 пъти са Ви сменяли става, защото сте едно мъжко момиче и борбена жена и майка, а не лигава и измислена ''звезда''. Да сте жива и здрава. При публичните личности дискретността е задължителна. Няма нужда медиите да разказват за катетри, пръцкане, изакване, мръсни гащи, целулити, и всякакви лиготии. Унизително е. Но на някои измислени ''звезди'' това им харесва. А на нас ни се повръща. Лека вечер.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени