Тоца пак си коригира носа

3752
26 Септември 2021, 11:01


Антония Петрова-Батинкова май пак си е коригирала носа, коментират я в светските среди.

Повод за предположенията е нова фотосесия, която „Мис България 2009” направи по време на семейната ваканция в Гърция. Именно в южната ни съседка клюкари предполагат, че блондинката си е направила новата ринопластика.

Антония, която има син от втория си съпруг Ивайло Батинков, все още не е коментирала актуалните слухове. Наскоро обаче се обяви за „една от малкото личности в България, която не обработва снимките си”. „Това което виждате това съм аз! Всеки който ме е виждал на живо знае!”, написа Антония в инстаграм и обеща, че ще продължи да споделя „необработени, непостановачни и неплатени снимки в личния си профил”.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дядо руснак
преди 2 месеца
-3
Тоце, щастието обича тишината. След като си намерила това, което търсиш и си щастлива, както в личен план,така и в професионален, защо ти е тази показност!? Хората завиждат и проклинат, защото 90% от хората в България са бедни и дори и почивка на черноморието трудно успяват да си позволят. Живей си живота и забрави за социалните мрежи. Не знаеш, кой каква лоша енергия може да ти прати. С най-добри чувства ти го казвам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ggggg
преди 2 месеца
0
Грозотия пълна! Но пък и не мога да разбера, защо и е толкова важно да се опитва да убеди другите, че е красива.Има мъж дете, пари, не е най-важното външния вид, дори и да си леко грозен ако си щастлив в другите сфери какъв е проблема.Какво е това болно драпане или огромен комплекс.Знаем че си плати титлите, но и да не беше просто хората я виждат, че си е грозновата в лице.В тяло донякъде го докарва, но дотам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Тоца дори не ми се коментира вече, толкова е елементарна, защото гротескната и външност и показност говори единствено за комплекси и душевна пустота.Безнадежден случай е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
тцтцтцтц
преди 2 месеца
-29
Антония -за крехките си години- е арбитър в международен съд и готви доктурантура...иначе вие си пишете и губете време...на нея това е ок...не сте и на пистата ,зада е впечатлена от коментари...но дали си давате сметка,че пишейки на красивото, че е грозно нарушавате развитието и нормалното възприятие на деца между 10 и 18 ,които сега изграждат образи , представи, кое екрасиво , кое е грозно....ще замоля всеки такъв да качи снимка с коментараси ,за да говидим колко по-красив е от антония...щото тя е с 2 световни титли
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тоце, ти ли ма душа....
преди 2 месеца
0
Ама ти верно си на светлинни години...по ПРОСТОТИЯ, пиши си доктурантурата. ама спри ботокса и силикона, че с тоя си вид ставаш идеално за филмте. след полунощ! Да си ни.жива и здрава и все така дани расмиваш и радваш!
1
преди 2 месеца
0
Извинявай но Антония е ГРОЗНА! Всеки нормален човек го вижда това.Изглежда ти имаш някакъв проблем с възприятията си за да я намираш за красива или си самата Антония.
Скъпа Тоца,
преди 2 месеца
0
ДоктОрантура, а не доктУрантура!!!- Казва се доктОр, а не доктУр!!! Колкото и висши образования и титли да са ти купили, от Марс си личи абсолютната ти неграмотност и простотия!!!
Антония
преди 2 месеца
-1
Снимките й са пълна трагедия - явно паричките от Бередин взеха да намаляват и много взе да си личи. Прилича на поддържана пенсионерка без вкус, а и почивките вече са много далеч от предишния стандарт.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени