Тризначките заплашват хазяина си: Ще те обвиним в изнасилване! (Вижте колко са нагли)

1945
03 Септември 2020, 14:00


Две от известните тризначки Вяра, Надежда и Любов сътвориха чутовен скандал зад граница, узна HotArena.


От няколко месеца насам Вяра и Надежда изпитват сериозни финансови затруднения, търсейки безуспешно място, на което да пребивават за по-дълго в Лондон. Според тяхна съседка от Острова дамите се договарят да плащат в натура, крадат пари и предмети, а сред най-шокиращите им действия са заплахи към хазяина. По информация на Струма благоевградчанките са се заканили, че ако бъдат изгонени, ще натопят домакина си в изнасилване.


По думите на българката Вяра и Надежда живеели по паркове и градини. „Близък мой роднина ги приюти в къщата, в която живея и аз с двумесечното си бебе и други хора. Уговорката беше такава - да отседнат за няколко дни, докато се почувстват по-добре психически и физически. Държаха се много прилично до момента на настаняването си. След това рязко се започнаха пиянски безкрайни вечери, викане и псуване...


Отделно - предлагаха се на всички мъже в къщата, в замяна да останат по-дълго, но да не плащат или по-скоро да си плащат, но в натура.


В крайна сметка след многократни скандали се стигна до там, че лично собственикът на къщата дойде и ги изгони. Впоследствие се оказа, че липсва смешна сума пари от дома ни и няколко синджирки и други дрънкулки“, пише в писмото си подписаната като Ива Д. нашенка.


В медийното пространство се появиха още скрийншот, запечатал заплахите на Надежда към хазяина, и снимки, направени няколко минути след напускането им с Вяра от квартирата. Жалещата се българка е майка на двумесечно бебе, като това е била основната причина да разкрие възмущението си, пише Телеграф. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 3 седмици
0
Някой да не е луд да изнасилва тези прости грозници!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Загрижен
преди 3 седмици
0
Кой пък ще се излъже да спи с тези крокозъбели?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 3 седмици
0
Не искаме да ги гледаме,не ни интересува,не ги натрапвайте!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 3 седмици
0
Що още пишете за тия? Явно е, че имат нужда да са в клиника и да се лекуват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени