ТЪЖНО! Зуека и Николай Дойнов се разплакаха в ефир (ВИДЕО)

01 Октомври 2013, 12:56


„Скъпи, приятели! След дълго боледуване днес… почина големият…“, с тези думи Васил Василев-Зуека направи опит да анонсира скръбната вест за смъртта на големия български режисьор Рангел Вълчанов снощи по „Господари на ефира“, видя HotArena.net.

 

Гласът му обаче се сподави в сълзи и той се разплака в ефир. Зуека не успя да намери сили да довърши изречението си и с жест помоли колегата си Димитър Рачков да продължи.

 

По-голямата част от публиката също бе с насълзени очи и се изправи на крака, за да почете паметта на Рангел Вълчанов.

 

Искрени сълзи вчера видяхме не само в очите на Зуека, но и на водещия на късната емисия новини Николай Дойнов, който също показа, че понякога скръбта е по-силна от професионализма.

 

В края на емисията Ники Дойнов съобщи за смъртта на най-великия български режисьор и също едва сдържа сълзите си. След края на новините по време на музикалния фон се видя и колко се е разстроил новинарят.

 

Припомняме, че на 30 септември, след тежко онкологично заболяване, най-уважаваният у нас и по света български кинорежисьор Рангел Вълчанов почина. Създателят на "Слънцето и сянката", "Лачените обувки на незнайния войн", "А сега накъде?" и "Последни желания" през последните години загуби и гласа си, но не и хумора. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени