Устата подава сигнал до ДАНС след заплахите

23 Февруари 2023, 13:07


Устатият рапър Устата, който миналата седмица захапа съседна Северна Македония с песен - урок по история, ще подаде сигнали за заплаха срещу него, здравето и живота му в местното РПУ, ДАНС и МВнР. Причината - песента не се хареса на част от обществото,  заради което Иван Динев, каквото е името на певеца, получи обидни и дори смъртни заплахи по свой адрес. Динев работи по казуса с юрист и след входиране на сигнала му ще чака да бъде повикан от институциите.

Иван осъзнава, че след песента вече носи много голяма отговорност. "Животът ми оттук насетне гарантирано се промени на 180 градуса", каза изпълнителят за "България Днес". "Всичко се случва толкова бързо! Хубавото е, че заплахите са едва 2% от последствията. Хората, и млади, и по-големи, ме срещат по улиците, поздравяват ме, казват ми: "Страхотна песен! Браво! Най-сетне някой да го каже, вече съм ти фен". До нас един пич Росен, продава акумулатори, изкефи се и каза: "Аз на политиците не вярвам. При тях е само мокра слама - само пушек, пламък няма."

Репортери на "България Днес" са потърсила рапъра. "От приятелите ми Софи Маринова звънна веднага. Вика: "Устенца, браво, много съм горда с теб! Аз съм патриот и ще се изпълча! Зад теб съм и те подкрепям!", споделя Устата.

Софи Маринова
Софи Маринова

 

 

След случилото се Тервел Пулев веднага споделя клипа на песента в профилите си в мрежите и го поздравява.

Тервел Пулев
Тервел Пулев

Адмирации валят и от Цецо Елвиса, Ангел Джамбазки и хиляди нови негови последователи в нета и извън България.

Цецо Елвиса
Цецо Елвиса

Българите започват да търсят Устата за морална подкрепа и вдъхновение - явно успява да ги накара да повярват в себе си. "Много е интересно и донякъде тъжно, че хората ми пращат идеи за различни каузи, които аз да подкрепя - при един са бездомни животни, друг - открил лекарство против еди-какво си, трети го боли от несправедливост в населеното му място...", разказва Иван, на когото никога не му е хрумвало, че подобно нещо може да му се случи, и допълва: "Изглежда отчаяно имат нужда от трибуна. И това е много лошо, защото явно никой не ги отразява. Нещото, което мога да направя, е да опитам да им дам съвет".

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Излочил от прахта
преди 3 месеца
-1
Какво го играе жертва.Яхна вълната с Македония,за да си прави реклама.Песента не струва нито като мелодия,нито като изпълнение.Няма глас момчето, затова разчита на скандали да може да изтупа паяжините на застоялата му слава от преди 20 години.Не се хване да работи нещо ,а с глупавите си песни се прави на звезда.Никога не е блестял с талант,но определено има отлично работеща ПР стратегия,на която зомбираните от интернет тъпанари се връзват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени