Вдовицата на Коста Цонев иска милион за къщата им в Бистрица! (Ели й направи основен ремонт - СНИМКИ)

12 Ноември 2021, 16:06


Вдовицата на незабравимия актьор Коста Цонев – Ели, качи цената на семейната им къща в Бистрица. Сега имотът се продава за един милион лева, а само преди две години струваше с близо 150 хиляди евро по-малко. Тогава обаче Ели прави основен ремонт на просторната къща само с качествени материали, сложи и скъпа немска дограма от висок клас с троен стъклопакет.

 

Вдовицата на Коста Цонев е брокер добре познава пазара в момента, когато цените на апетитните имоти се вдигат. Къщата се простира на 350 кв. м разгърната площ. Газифицирана е, има изолация, а дворът е 750 кв. м. Постройката разполага с просторен хол от 85 квадрата заедно с трапезарията и кухнята, три спални, няколко луксозни бани гардеробна, кабинет, стая за гости, няколко просторни тераси, сауна и два гаража.

 

Ели прави опит да продаде имота още преди години, но тогава идва кризата и вдовицата оттегля обявата, защото не иска да харизва къщата евтино.

Надява се, че ще намери купува в най-подходящия момент, а и не иска да я продава на всеки, защото все пак в нея е минал целият й семеен живот с Коста

 

„Продавам къщата, защото е много голяма за мен, а аз съм сама жена. Само спалнята ми е 40 квадрата. Като изчистя едната част от имота, и вече се уморявам. Ако не се намери подходящ купувач, който да даде парите, които аз искам, няма да я продам, а ще я давам под наем. Вече съм на години за пенсия, но продължавам да работя, защото парите, които ми дава държавата, са много малко“, споделя Ели.

 

Самата тя се отказа да емигрира при сина си във Франция. Причината е, че Париж не е нейният град, и смята, че няма да се чувства добре там, пише „Галерия“.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
айола
преди 2 месеца
0
Като не и трябва къщата, да я върне на законните и собственици - децата и внуците на Коста Цонев . Гнусна златотърсачка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени