Венета Харизанова анорексично слаба (Моделката плаши с формите си – ФОТО по-долу)

5202
26 Декември 2019, 13:44


От сочните форми на моделката и тв водеща Венета Харизанова няма вече и спомен дори, а гледката притеснява особено последователите й.

 

Русото изкушение напоследък е толкова слаботелесна, че се е превърнала в бегло подобие на себе си – само от кожа и кости, пише „Галерия“.

 

Противно на световната тенденция, която залага на по-пищни манекенки, дамите у нас са обхванати от мания да слабеят драстично. Венета е една от тях и вече сериозно тревожи близките си.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
111
Преди 1 година
-2
Става супер жалко, когато жени над 35 не могат да се похвалят с нищо освен снимчици. Добрият външен вид на тази възраст следва да върви като допълнение към други достоинства, тогава е уау наистина. Каква актриса, как играе и как изглежда, каква адвокатка, каква жена, ще възкликнем! Тука виждаме зряла жена със снимки които би трябвало дъщеря и да си прави и друго няма в живота и. Толкова ли не направи нещо за толкова години. Защо за Юлиана Дончева сме уау, и сваляме шапка, а за тези не, ами ги гледат презрително ги съжаляваме и жени и мъже, да се замислят! Нито професия, нито развитие, нито промяна, нито нищо.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Tino
Преди 1 година
-3
Мине не мине месец и от години четем тази статия на никого не интересната лелка с паднали клепачи каква е с какво е известна какво е постигнала нищо
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
Преди 1 година
-1
НА ЖИВО ИЗОБЩО НЕ Е СЛАБА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени