Веселин Маринов пред „Уикенд“: Да, майка ми е болна, но това не ми пречи да ходя по купони с гаджето ми!

26 Юли 2018, 16:45


Певецът с най-развити потни жлези в България - Веселин Маринов потвърди разкритието на HotArena, че майка му е болна. Това се случи в интервю за вестник „Уикенд“.

На въпрос: „Все още ли посещавате редовно родния си Полски Тръмбеш?“, певецът отговаря: „Напоследък си ходя много често заради майка ми. Тя си е там и малко е болна напоследък. Дори и да е здрава обаче, ходя редовно да я виждам. Чуваме се и по телефона, звъня и почти всеки ден“.

HotArena припомня, че наскоро майката Веселин Маринов влезе в болница,  вдигайки високо кръвно заради секс аферите на сина си. Възрастната жена никак не одобрява и е против връзката на сина си с Веселина Пеева от Добрич. Докато тя лежеше болна двамата обиколиха кръчми, спа курорти из цялата страна и купонясваха нон-стоп.

С тях беше и малкият син на Пеева. Момченцето беше подложено на стреса да го водят по нощите на шумни и задимени места, които не са подходящи за деца. Включително и на представлението на Митко Рачков в Летния театър в Пловдив, където комикът обилно е ръсил мръсотии и разказвал цинични вицове. Блондинката от Добрич вижда сина си много рядко,  защото известното й гадже Веселин Маринов се дразни, когато около него има деца.

В интервюто за „Уикенд“ той обаче влюбено говори за Пеева, без да я споменава по име. Запитан дали е щастлив и има ли в живота му има жена, на която да изпее песента „Моето момиче“, любимецът на бабите заявява: „Чувствам се прекрасно!  Щастлив съм, както никога в живота си досега. Но не смятам, че човек трябва да коментира какво преживява в личен план“. На следващия въпрос: „Говори се, че Веселина Пеева от Добрич е жената до вас… „, естрадния тубадур е още по-лаконичен в отговора си, но не отрича, че именно Веселина е любимата му:  „Не искам да отговарям и на този въпрос. Прекалено е лично“, отсича Веско.

По информация на HotArena въпреки, че се прави на големия Казанова, Веселин Маринов е стиснат като девствен задник. Той не давал никакви пари на Пеева. Тя щяла да се върне пак към старата си професия на сервитьорка. Вече си намерила работа за сезона в курорта Албена. Случайно или не ,точно тази събота там любимецът на бабите ще изнесе концерт. HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени