Вики Георгиева: Нямаше наркотици на „Евровизия“! (Пробите на Дамино Давид чисти, Италия оправдана)

516
27 Май 2021, 10:36


Никакъв шанс за наркотици на „Евровизия“! В това са категорични от екипа на българския представител Вики Георгиева. Те коментират скандала около победителя тази година италианската група Maneskin, като грозна клевета.

 

Вокалистът на групата Дамино Давид бе обвинен, че е шмъркал кокаин по време на гласуването. Италианският изпълнител се подложи на тест и се оказа, че е чист. „От една счупена чаша, която той е вдигал от земята, се създаде ненужен скандал. Няма никакъв шанс да внесеш наркотици на „Евровизия“. Всички минаваме през сериозни проверки и е невъзможно в залата да има нещо забранено“, категорични са oт щаба на Виктория.

 

Българката се класира на 11-о място на песенния конкурс. Това е четвъртото най-добро класиране за страната ни. Въпреки по-големите очаквания варненката е доволна от резултата и мотивирана да работи здраво през следващите месеци. Тя не иска почивка и започва да бачка по нов проект. Има идея след време отново да се пробва за първото място на „Евровизия“.

 

Последната година бе динамична за Виктория. Наред с хубавите емоции, които й донесоха успехите и славата около конкурса, последните месеци бяха белязани и от драма в семейството й, пише „България Днес“. Бащата на певицата бе диагностициран с болест, за която няма лечение. Георгиева е подложена на много напрежение, но не губи надежда и стимул, а близките й са категорични - тя може да издържи на всичко.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени