Владо Каролев се офъка гола глава, ходи изплезен по улиците на София

1370
17 Юни 2018, 11:12


Владимир Каролев гони 60-те, но не е занемарил външния си вид. Бившият общински съветник от НДСВ ходи винаги чист, спретнат и гладко избръснат, а онзи ден се погрижи и за прическата си. Той смени фризурата си в салон за красота пред обективите на папараците на "Уикенд".

56-годишният финансов анализатор попадна във фокуса на фотографите, докато седеше сам самичък на маса в лъскаво столично заведение на улица „Уилям Гладстон”. Колоритният икономист си четеше нещо в телефона, а на 2-3 минути квасеше устни в чаша с бяло вино.

Когато напитката му свърши, Каролев плати сметката и напусна кафенето изплезен и бодър. На чист въздух обаче не остана дълго – малко по-късно вече се беше настанил на стола в близкия фризьорски салон. На коафьорката Владо заръча да го подстриже много късо. „Предпочитам първи номер заради летните жеги“, обясни й той. 

Пухкавата дама грабна машинката и мина с нея няколко пъти главата на топ финансиста. Накрая по темето на ВИП клиента почти не остана коса – само половин сантиметрови сребристи косъмчета. Доволен от новата прическа, Каролев се усмихна до уши на огледалото. После подаде банкнота от 20 лева и не пожела да му се връща ресто.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени