Война срещу победителя в „Мастър Шеф“

539
21 Декември 2020, 14:11


Страшен скандал и съмнения за машинации помрачиха финала на едно от най-позитивните тв предавания в родния ефир - „Мастър Шеф" по Би Ти Ви. 3рителите на кулинарното шоу масово се бунтуват срещу избора на журито.

Победителят е Ивайло Спасов от Кърджали. Огромната част от феновете обаче са убедени, че той не заслужава наградата и че истинският победител е 20-годишният Димитър Тончев от Провадия. Любимецът на публиката – Митко, остана трети в състезанието за хоби готвачи, въпреки че още на кастингите направи огромно впечатление с кулинарните си умения и спечели златната престилка от шеф Андре Токев.

В хода на състезанието той се отличаваше от конкуренцията с техниката, таланта и размаха на кулинарните си идеи. Но на финала се оказа, че двама от участниците, кои- то изглеждаха далеч по-посредствени, са готвили по-добре от него. Това са Виолина Маринова от Pyce и Ивайло от Кърджали.

Митко отпадна на крачка от финала, приготвяйки съвременен вариант на класическа дроб сарма, при което сложи пастет в було. Въпреки че Силвена Роу и Андре Токев харесаха ястието му, Петър Михалчев намери булото за сурово и мнението му отряза момчето на крачка от финалното готвене - десерт в 3-степенно меню, което финалистите трябваше да представят.  По този начин най-добрият в десертите състезател не успя да се представи в коронната си дисциплина. А Ивайло се оказа по-добър в сладкишите от Виолина и стана нов Шеф на България.

Зрителските критики се изсипаха върху предаването и неговото жури. Някои от феновете коментират , че Ивайло дори не е успял да се зарадва искрено на победата си, защото е наясно, че не я заслужава.
Те припомнят, че бившият рекламен специалист бе на крачка от отпадане от шоуто. Задържа се в него благодарение на режисьорката Неда Соколовска, която малко преди финалите го спаси от елиминации. Заради тази услуга той обяви, че когато един ден си отвори дюнерджийница, ще кръсти дюнер на нейно име.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени