Война в ефира! Шеф Манчев окраде Мария Силвестър

5353
13 Април 2016, 14:49


Нова ТВ продължава с мръсната игра по отношението на Би Ти Ви. Даже след като вече пуснаха всички свои предавания от пролетния телевизионен сезон, в медията следят конкурентите си и ако преценят, че нещо тяхно е по-добро от това, което самите те предлагат, не се притесняват да си го откраднат, научи HotArena.

Точно това е направено в риалитито „Кошмари в кухнята“, чието лице е небезизвестният шеф Иван Манчев. То от години е популярно като предаване, чиито главни действащи лица са собственици на ресторанти в упадък, а Манчев им помага да вдигнат бизнеса си на крака. След като обаче на гърба му Би Ти Ви пусна социалния си проект „Бригада нов дом“ с Мария Силвестър, от Нова решиха, че не е лошо да включат и социален елемент в своето шоу за бизнесмени в затруднение, пише "Всеки ден".

Ето защо вече избират за „Кошмарите“ ресторантьори, които не просто се оплакват от западащите си заведения, но имат и личен проблем. По примера на Мария Силвестър шеф Манчев също изпраща на почивка своите „герои“, докато специално организирана група хора им оправя собствеността. Първият епизод по новата схема зрителите видяха миналия четвъртък, когато герой на „Кошмарите“ бе ресторантьор с инсулт, който вече не може да се грижи за заведението си.

Докато приятелите му го чистеха и ремонтираха, той беше изпратен на рехабилитация в Хисаря. „Този сценарий е едно към едно откраднат от Мария Силвестър. Тя праща хората си на почивки, докато майсторите им оправят домовете“, коментират телевизионери.

В цялата тази ситуация няма лошо, ако не се разводняваше идеята на „Кошмари в кухнята“. Досега предаването имаше точен фокус – ресторантьорския бизнес. Когато става въпрос за работа, е редно собствениците да бъдат плътно ангажирани в изправянето на крака на бизнеса си, защото е известна поговорката, че „на вълка вратът му е дебел, защото си върши работата сам“.

Сега вече бизнесмените си почиват, а други им вършат работата. Самата ситуация е нелогична. Ето защо изниква въпросът „Кошмари в кухнята“ предаване за бизнес ли е, или се превръща в социален проект само и само да не остава по-назад от конкуренцията? Ако е второто, жалко за формата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
майка ви
преди 6 месеца
0
Е... дебили сте ама яки :) То не е злоба , то не е завист :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
За Бригадата
преди 5 години
-2
Много по-трогателно е Бригада нов дом. Фирмата си е фирма, но много по-важно е да си имаш покрив над главата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bobi
преди 5 години
-1
Restorantiorskia biznes,osven kuhniata, vkliuchva i obstanovkata. V originala na 'Koshmari v kuhniata', - 'Kitchen nightmares',- osven s meniuto, se zaemat i s remonta na restoranta.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени