Война в Рая. Изхвърлиха Гери Стаменова....

18 Май 2022, 13:37


Люти скандали и заплахи срещу най-умната участничка в „Ергенът“. Сексапилната Гергана Стаменова  е брутално изхвърлена от групата на кандидатките за сърцето на Виктор Стоянов във Въйбър. Това стана ясно от стори, което певицата сподели с последователите си в социалните мрежи.

 

„И да ме махнете си  оставате същите злобита /говоря за 4/5 „мацки“ конкретно! Много ги е яд... изяждат се“ – споделя Гери Стаменова в едно от сторитата си. Певицата е залята от коментари на верни свои последователи, които се надпреварват да я защитават от нападките на Людмила и Виктория. По думите на Гери профилите на Дениз и Виктория в една от най-влиятелните мрежи са блокирани, благодарение на антифенове, които дотолкова не ги харесват, че са ги докладвали на администратора.

 

Въпреки обидата, Гери продължава да е добронамерена и да не напада със злобни коментари нито една от съучастничките си в „Ергенът“.

 

„Болно ми е, защото с Викторя се познаваме отдавна, работили сме в общ моделски проект  и дори се надявах да се сближим още повече в реалити-формата. Нито една лоша дума не съм казала за нея, Дениз или Люси. Очевидно не могат да преглътнат факта, че мен не ме заливат последователите с коментари, за това колко съм злобна. Даже напротив.“ – кава през сълзи Гери.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени