Знак за помирение или заблуда за феновете? Галена цъфна на участие на бившата си дружка Преслава

10 Април 2023, 07:00


Знак за помирение или заблуда за феновете – още се тълкува изненадващата поява на Галена на участие на Преслава преди дни в столичен клуб. Мама Ураган танцува на хитовете на колежката си на терасата в заведението в компанията на приятели, сред които и Софи Маринова. За разлика от нея, Галена не се качи на сцената при добричлийката, за да попеят в дует. А Галена също има обща песен с Преслава, при това не една като Софи.

 

Бившите приятелки изпяха „Хайде, откажи ме” през 2011 г., изявиха се в трио с Борис Дали „Бутилката” през 2013 г., а през 2015-а представиха „Живей”. След това настъпи разрив в отношенията между Преслава и Галена.

Певиците, които са живели заедно в началото на кариерата си и са делили разходи за битовизми, както радости и тревоги, неочаквано сложиха край на дружбата си през 2016г. Така и не се разбра защо. Неяснотата съвсем очаквано провокира слухове. Сред най-тиражираните винаги е бил този, че ябълката на раздора била фирмената награда „Певица на годината”. Добричлийката се обидила, че колежката й отдала прекалено значение на приза, заради което дружбата им се разтурила. Смядовката обаче имала друго виждане за ситуацията. Още тогава, през 2016 г. се говореше, че Галена недоволствала от „абонамента” на Преслава за въпросния приз. Добричлийката уж не се вълнувала толкова от награди, а пък нямала против да вземе „Певица на годината” за седми път, въпреки че въпросният период не бил по-малко успешен и за Галена. Трябва да се отбележи, че през 2008 г. Преслава сподели същия приз с най-добрата си приятелка.

Може би затова се появи и друго обяснение за разлъката, а именно, че певиците се скарали, заради Фики. Както е известно, имаше период, в който се говореше, че нещо повече от обща песен и колегиални отношения свързва Преслава и големият син на Тони Стораро. Малко след слуха, че тайната авантюра е приключила, се разбра, че Фики е сгоден. Изпълнителят се запознал със съпругата си Гюлджан, от която днес има две деца, на съвместно участие с Галена в чужбина. Гюлджан била сред феновете, когато певецът я видял за първи път и се осмелил да я заговори. Фики преминал към действие, след като бил подканен от Галена. Тъкмо, че има заслуга за формирането на новата двойка, коментираше се после, никак не се харесало на Преслава.

Реакциите на певиците обаче по темата за разтрогната им дружба по-скоро водят до извода, че причината е в конкуренцията им. „Не ми се вярва да е точно за наградата... Това би ме обидило, не искам да го приема, че е така”, сподели Преслава в интервю през 2016г. Тогава тя изглежда недоумяваше каква е причината за отдалечаването на Галена, при все че дни преди раздаването на фирмените награди се чули и нямало напрежение. Не знаела какво да мисли, но много държала на приятелката си. Все пак призна, че се втрещила, когато видяла във фейсбук, че коментар, насочен срещу нея, е подкрепен с „лайк” от страницата на Галена.

„Нямаме лична, само професионална комуникация. Всеки си има версия за нещата. Все пак съм го изговорила и с нея. Тя има своя версия, аз имам своя. Шефът на „Пайнер” Митко Димитров има трета. Нека да запазя моята за себе си”, коментира Галена през 2017 г. Тя не се появила на раздаването на фирмените призове за предната година, защото не й били важни. Имала две награди и те са вкъщи – синовете й.

И тогава Галена подчерта, че с Преслава никога не са се карали, просто настъпило мълчание помежду им. Приятелските им отношения приключили, но продължава да я уважава. Със сигурност причината за развалената им дружба не била статуетка, изтъкна Галена. И все пак разривът помежду им бил толкова непреодолим, че даже не се поздравили за рождените си дни през въпросната 2017 г.

През последните години се случваше двете да се поздравяват от участия за рождените си дни, което даваше поводи феновете да се надяват на помирение. В пандемията от коронавирус пък, когато Галена се разболя, Преслава бе сред първите, които й се обадиха, за да се уверят, че е добре.

Тези дни, в „Шоуто на Николаос Цитиридис”, Галена пак коментира отношенията с колежката си: „Първо - никога с никого не съм се карала. Второ – не мога да мразя. Не познавам това чувство. Искам да кажа, че наистина никога не съм се карала с Преслава. Просто някак си животът така ни раздели и аз я обичам, но от разстояние”. Ако Преслава й звъннела за нещо, от което имала нужда, Галедна винаги щяла да откликне. „Сигурна съм, че ако и аз й звънна, отсреща ще получи същото”, сподели изпълнителката.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени