Звезда от „Отдел Издирване“ се ужасява от самолети

353
14 Април 2021, 15:34


Елена Телбис, която нашумя покрай „Отдел Издирване“, е категоричен фен на адреналина, узна HotArena.


На сцената, в киното и в телевизията най-много тя се нахъсва от контрастните емоции в образите, от възможността да бъде полюсно скандална. Двама майстори на занаята я учат на това в школите си, докато още е тойнейджър - Венцеслав Кисьов и Малин Кръстев, а като студентка в НАТФИЗ - и Ивайло Христов. Сега обаче Телбис, чиято фамилия отвежда някъде към унгарските степи, е номинирана за Икар - за своята пиеса "Боклук". 


Тя обаче споделя, че няма много ясен спомен за първия път, в който мечтае да се развихри пред публика. По-скоро се виждала като неврохирург или зъболекар. Екшънът я съпътства напълно естествено и след като влиза в Академията - още е студентка, когато Явор Гърдев я вика да бъде духът на стария крал в "Хамлет". 


Пак заради пиесата тя трябва да лети за пръв път със самолет, тъй като открай време изпитва ужас от пътешествия в небето. Докато трае полетът се чувства като в будна кома. Много по-лесно овладява умението да стреля с пистолет за „Отдел Издирване“. Юлиян Вергов се скъсва да я хвали, но госпожицата вижда зор със слагането на белезниците. Елена е и сред младоците, вдъхновили Ивайло Христов да създаде черно-бялата си драма "Каръци" с Телбис и още няколко негови студенти, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени