И щерката на Цеци Красимирова наду джуки

3194
07 Март 2018, 14:34


Младата моделка Джудит Георгиева отсега смята да удари конкуренцията в земята. 19-годишната дъщеря на Цеци Красимирова е тръгнала уверено по стъпките й, въпреки че доскоро не мислеше да взима професията й, пише „Галерия“.

Тя има всички физически данни да успее и да се озове на върха на славата - страхотно тяло, пронизващи сини очи, съвършена кожа и различното излъчване. Това, което й липсваше досега бяха пухкавите устни, с каквото явно вече е решила да се сдобие.

Майка й изобщо не се поколебала да й даде зелена светлина. Тя е на мнение, че сега е времето да пробие на подиума и ще пропусне златния си шанс.

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShopКоментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлана
преди 10 месеца
-2
Понякога се чудя - колко взимате , за да наречете и превърнете , подобна повърня в новина ... Момичето е много красиво и абсолютно нищо му няма на устните !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наистина няма нищо в устните.
преди 10 месеца
-2
Дори с много въображение не мога да я видя красива. Очите й имат много кофти форма, няма никакъв клепач. А погледът й е толкова празен . изобщо не прилича на поглед на дете. Сякаш е някоя отчаяна от живота лелка на средна възраст.
До долният отговор:
преди 6 месеца
0
Абе, педофил неграмотен, какво 19- годишно ДЕТЕ те гони, бе?! Като почнете - на 15 били деца, на 19 били деца… Вместо да пишеш тъпи коментари, хвани и прочети някоя книга по биология и разбери, че такова животно няма! Детенце си до 12- 13, след това започват тийн годините! Тогава вече не си дете, а тинейджър. Хората на тези години нямат почти нищо общо с децата, нито тялом, нито като мисъл! Това "дете" на 19 след няколко години спокойно ще може да се нарече ЖЕНА, а в документите ѝ вече го пише! То щеше да е притеснително, ако приличаше на "19- годишно дете"!
ЦЕЦИ ОРГИЯТА
преди 10 месеца
-1
МЛАДАТА ДЖУДИТ ТРЯБВА ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ДА СЕ ЗАЕМЕ СЪС ЗАНАЯТА НА МАМА КУРВА! КРУШАТА НЕ ПАДА ПО ДАЛЕЧ ОТ ДЪРВОТО!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени