Мегз зарязва модата, започва да помага на отхвърлени деца

2213
21 Ноември 2017, 10:51


Топ дизайнерката - Миглена Каканашева - Мегз, която до скоро не можеше да се идентифицира като Миглена, а гледаше на себе си само в бизнес план, претърпя пълна метаморфоза след участието си във VIP Brother.

 

Вчера тя публично обяви, че приоритет в нейния светоглед вече не е модата, а мисията й да дава правилни модели на поведение на подрастващите. Каканашева говори още за различните деца и за това как тя самата е била различно дете и е страдала много от това. Тя не пропусна в тази връзка да изкоментира поредната провокация на Тото към нея: 

 

От днешния медиен мониторинг видях, че Тото е осмял клипчето, в което разобличавам как е спечелил. Накрая той казва: „Дреме ми на чушката дали съм спечелил“… Е, на мен ми дреме! Ужасно много ми дреме. Дреме ми на чушката, на ряпата, на динята. Повече от всичко на света ми дреме за вас! Когато имате проблем, аз ще бъда там, както някога е имало хора в моите битки. Няма да допусна хора, които ви се подиграват, да ви откажат от мечтите ви. Нещата могат да се променят!“, категорична е Мегз. 

 

 

Каканашева ще създаде  влог, който ще се казва "ДРЕМЕ МИ". В него ще участват и други популярни, успели личности, които заедно ще дават градивен пример на младите. 

 

 

 

Припомняме, че вчера споделихме видео, в което Тото за пореден път предава последователите си като казва, че "му дреме на чушката" за победата и за всички негови фенове, които са изпратили SMS, за да го подкрепят. 

 


Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени